MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partili Genç Aday Adayından Önemli Açıklamalar

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2015 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Partili Genç Aday Adayından Önemli Açıklamalar

Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Oya Paktaş önemli açıklamalarda bulundu. Çözüm Süreci Sayın cumhurbaşkanımızın "analar ağlamasın" diyerek ve tüm siyasi risklerini göze alarak başlattığı birlik beraberlik ve kardeşlik projesi bugün yaklaşan Nevruz Bayramı ile önemli bir aşamaya gelmiştir. Türkiye'nin 30 yılına, binlerce genç insanının ölümüne ve milyarlarca dolarlık kaybına neden olan sorununda artık sona gelinmiş, terör örgütü silah bırakma aşamasına gelmiştir. Özellikle son birkaç yıldır silahların sustuğu bölgede yeniden huzur ve güven ortamı sağlanmış yıllardır bomba seslerinin yankılandığı dağlarda artık kardeşlik türküleri söylenmektedir. Anayasa Değişikliği Bugüne gelindiğinde Türkiye'nin hem bölgesinde hem de dünyada söz sahibi lider ülke olma amacını güden 2023 ve 2071 hedeflerinin önündeki en büyük engel 1980 askeri darbesinin ürünü olan 82 anayasasıdır. Türkiye'nin tüm renklerinin bir arada olacağı çoğulcu ve dünya standartlarında demokratik yeni anayasa yeni Türkiye en önemli dinamiği ve güç kaynağı olacaktır. Günümüz Türkiye'sinin en önemli kamburlarından mevcut anayasa değişikliği yeni dönemde hükümetin en büyük önceliklerinden olacaktır. Paralel Yapı Dünyada hiçbir devlet adeta hücrelerine işlemiş sinsi, devletin birliğine beraberliğine kast eden ve farklı yapılarla işbirliği içerisine girmiş, karanlık odaklara yani "paralel devlet" yapılanmalarına asla izin vermez. Türkiye'de de 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri böyle bir yapının olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bu nedenle devlet olarak karanlık odaklarla mücadele sonuna kadar sürdürülecek ve kurumlardan tamamen temizlenecektir.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Oya Paktaş önemli açıklamalarda bulundu.

Çözüm Süreci
Sayın cumhurbaşkanımızın "analar ağlamasın" diyerek ve tüm siyasi risklerini göze alarak başlattığı birlik beraberlik ve kardeşlik projesi bugün yaklaşan Nevruz Bayramı ile önemli bir aşamaya gelmiştir. Türkiye'nin 30 yılına, binlerce genç insanının ölümüne ve milyarlarca dolarlık kaybına neden olan sorununda artık sona gelinmiş, terör örgütü silah bırakma aşamasına gelmiştir. Özellikle son birkaç yıldır silahların sustuğu bölgede yeniden huzur ve güven ortamı sağlanmış yıllardır bomba seslerinin yankılandığı dağlarda artık kardeşlik türküleri söylenmektedir.

Anayasa Değişikliği
Bugüne gelindiğinde Türkiye'nin hem bölgesinde hem de dünyada söz sahibi lider ülke olma amacını güden 2023 ve 2071 hedeflerinin önündeki en büyük engel 1980 askeri darbesinin ürünü olan 82 anayasasıdır. Türkiye'nin tüm renklerinin bir arada olacağı çoğulcu ve dünya standartlarında demokratik yeni anayasa yeni Türkiye en önemli dinamiği ve güç kaynağı olacaktır. Günümüz Türkiye'sinin en önemli kamburlarından mevcut anayasa değişikliği yeni dönemde hükümetin en büyük önceliklerinden olacaktır.

Paralel Yapı
Dünyada hiçbir devlet adeta hücrelerine işlemiş sinsi, devletin birliğine beraberliğine kast eden ve farklı yapılarla işbirliği içerisine girmiş, karanlık odaklara yani "paralel devlet" yapılanmalarına asla izin vermez. Türkiye'de de 17 ve 25 Aralık darbe girişimleri böyle bir yapının olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bu nedenle devlet olarak karanlık odaklarla mücadele sonuna kadar sürdürülecek ve kurumlardan tamamen temizlenecektir.
 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.