Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partili Vekil FETÖ’cülere Patladı

TÜRKİYE GÜNDEMİ 07.06.2017 - 17:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Partili Vekil FETÖ’cülere Patladı

FETÖ çatı davasında yaşanan olaylar AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'u çileden çıkardı. FETÖ’cü teröristlerin duruşmalar sırasında pişkin ve arsız davranışlarından rahatsız olduğunu söyleyen Muş, 'Mahkemede pişkince tavırlar sergileyen bu katiller, arsızca davranarak milletin aklıyla alay edeceklerini sanıyorlar' dedi.
FETÖ çatı davasında yaşanan olaylar AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'u çileden çıkardı.   FETÖ’cü teröristlerin duruşmalar sırasında pişkin ve arsız davranışlarından rahatsız olduğunu söyleyen Muş, 'Mahkemede pişkince tavırlar sergileyen bu katiller, arsızca davranarak milletin aklıyla alay edeceklerini sanıyorlar' dedi. Mehmet Muş, çatı davasında mağdur ailelere destek amacıyla Sincan Adliyesi'ne gittiklerini anımsattı.   FETÖ’cülerin iddiaların aksine adil olarak yargılandıklarını vurgulayan muş, şunları söyledi: "Milletin evlatlarına, milletin parasıyla alınan silahları doğrultan, halka kurşun ve bomba yağdıran FETÖ'cü hainlerin en ağır cezayı alması temennimizdir. Darbe yaparken, millete kurşun sıkarken suçüstü yakalanan darbeciler, 15 Temmuzda gösterdiği namertliği, ihaneti, millet düşmanlığını, kin ve nefreti mahkeme safahatında da göstermektedirler."   ALMANYA'YA TEPKİ Öte yandan Muş, firari FETÖ’cüleri koruyan başta Almanya olmak üzere diğer ülkelere de sert tepki gösterdi.    FETÖ’cü teröristlere yabancı devletlerdin kucak açtıklarını ifade eden Muş, sözlerini şöyle tamamladı: "Tüm dünyanın gözü önünde suçüstü yakalanan bu hain darbecileri hâlâ koruyan ve himaye eden bazı devletleri de kınıyoruz. Bu kadar şehidimiz ve gazimiz varken, halkımız ve kamu binalarımız üzerine bombalar yağmışken darbecileri iade etmek için hâlâ darbeyle ilgili kanıt isteyen devletlerin yüzsüzlüğü insanlık adına ibret vericidir."  
FETÖ çatı davasında yaşanan olaylar AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'u çileden çıkardı. FETÖ’cü teröristlerin duruşmalar sırasında pişkin ve arsız davranışlarından rahatsız olduğunu söyleyen Muş, 'Mahkemede pişkince tavırlar sergileyen bu katiller, arsızca davranarak milletin aklıyla alay edeceklerini sanıyorlar' dedi.

FETÖ çatı davasında yaşanan olaylar AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'u çileden çıkardı.

 

FETÖ’cü teröristlerin duruşmalar sırasında pişkin ve arsız davranışlarından rahatsız olduğunu söyleyen Muş, 'Mahkemede pişkince tavırlar sergileyen bu katiller, arsızca davranarak milletin aklıyla alay edeceklerini sanıyorlar' dedi.

Mehmet Muş, çatı davasında mağdur ailelere destek amacıyla Sincan Adliyesi'ne gittiklerini anımsattı.

 

FETÖ’cülerin iddiaların aksine adil olarak yargılandıklarını vurgulayan muş, şunları söyledi:

"Milletin evlatlarına, milletin parasıyla alınan silahları doğrultan, halka kurşun ve bomba yağdıran FETÖ'cü hainlerin en ağır cezayı alması temennimizdir. Darbe yaparken, millete kurşun sıkarken suçüstü yakalanan darbeciler, 15 Temmuzda gösterdiği namertliği, ihaneti, millet düşmanlığını, kin ve nefreti mahkeme safahatında da göstermektedirler."

 

ALMANYA'YA TEPKİ

Öte yandan Muş, firari FETÖ’cüleri koruyan başta Almanya olmak üzere diğer ülkelere de sert tepki gösterdi. 

 

FETÖ’cü teröristlere yabancı devletlerdin kucak açtıklarını ifade eden Muş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tüm dünyanın gözü önünde suçüstü yakalanan bu hain darbecileri hâlâ koruyan ve himaye eden bazı devletleri de kınıyoruz. Bu kadar şehidimiz ve gazimiz varken, halkımız ve kamu binalarımız üzerine bombalar yağmışken darbecileri iade etmek için hâlâ darbeyle ilgili kanıt isteyen devletlerin yüzsüzlüğü insanlık adına ibret vericidir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.