MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ak Partililer Yeni Toplantı Salonunda Bayramlaştı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2013 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ak Partililer Yeni Toplantı Salonunda Bayramlaştı

Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk ve Av. Ebubekir Gizligider’in yanı sıra, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Başkanı Av. Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci’nin de katıldığı bayramlaşma programına İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma Programına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e partililer aynı zamanda taziyelerini iletti. Bayramlaşma da dikkat çeken konulardan biri de Ak Partinin yeni Gençlik Kolları Başkanının ortalarda görünmemesiydi. Ak Parti de yapılan bayramlaşma programında ayrıca belediye başkan aday adaylarının da bir hayli fazla oluşu da dikkat çekti.

Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk ve Av. Ebubekir Gizligider’in yanı sıra, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Başkanı Av. Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci’nin de katıldığı bayramlaşma programına İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma Programına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e partililer aynı zamanda taziyelerini iletti. Bayramlaşma da dikkat çeken konulardan biri de Ak Partinin yeni Gençlik Kolları Başkanının ortalarda görünmemesiydi.

Ak Parti de yapılan bayramlaşma programında ayrıca belediye başkan aday adaylarının da bir hayli fazla oluşu da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.