Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partinin en sempatik isimleri

SİYASET 01.08.2019 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Partinin en sempatik isimleri

AK Partinin genelde suratı asık, güldüğünü zor görebileceğiniz isimlerinin yanında iki isim var ki siyasetçinin de zaman zaman yüzü gülümsermiş dedirtiyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partinin genelde suratı asık, güldüğünü zor görebileceğiniz isimlerinin yanında iki isim var ki siyasetçinin de zaman zaman yüzü gülümsermiş dedirtiyor.   İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez ilçe başkanı Edip Avşar’ı günümüz siyasetinde ciddiyeti (!) elden bırakmayan il ve merkez ilçe yöneticilerine nazaran gülerken görmek AK Partideki siyaset anlayışının birçok kişice zannedilen tarzda olmadığının da adeta bir göstergesi durumunda.   Her iki başkanın sempatik halleri umarız il ve merkez ilçe yöneticilerinin birçoğuna da ilham kaynağı olur.
AK Partinin genelde suratı asık, güldüğünü zor görebileceğiniz isimlerinin yanında iki isim var ki siyasetçinin de zaman zaman yüzü gülümsermiş dedirtiyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partinin genelde suratı asık, güldüğünü zor görebileceğiniz isimlerinin yanında iki isim var ki siyasetçinin de zaman zaman yüzü gülümsermiş dedirtiyor.

 

İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez ilçe başkanı Edip Avşar’ı günümüz siyasetinde ciddiyeti (!) elden bırakmayan il ve merkez ilçe yöneticilerine nazaran gülerken görmek AK Partideki siyaset anlayışının birçok kişice zannedilen tarzda olmadığının da adeta bir göstergesi durumunda.

 

Her iki başkanın sempatik halleri umarız il ve merkez ilçe yöneticilerinin birçoğuna da ilham kaynağı olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.