MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akademisyenler ve Öğrencilere GAP Turu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2013 - 10:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akademisyenler ve Öğrencilere GAP Turu

Nevşehir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren USET tarafından düzenlenecek gezi etkinliğinde Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantep illeri gezilecek. Yapılacak açıklamalara göre 2 gün, 3 gece sürecek geziye katılmak isteyen akademisyenler, idareci ve personel ile öğrenciler kişi başına 299 TL ödemek durumundalar. Gezi 26 -27-28 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenecek. Gezi programı çerçevesinde geziye katılacak olanlar; tarihi Gaziantep evlerini ve Gaziantep müzesini, Şanlıurfa da Harran Üniversitesi Tarihi kalıntılarını, Hz. İbrahim’in dünyaya geldiği mağarayı, Balıklı göl ve bakırcılar çarşısını gezecek. Gezinin üçüncü gününde Mardin iline geçecek olan katılımcılar burada Kasimiye Medresesi, Ulu Camii, Kırklar Kilisesi, Şehidiye Camii ve Zincirli Medresesini gezme fırsatı bulacaklar. Katılımcılar öte yandan Mardin ilinde Sıla dizisinin çekildiği mekanları da görme fırsatı elde edecek. 
Nevşehir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren USET tarafından düzenlenecek gezi etkinliğinde Şanlıurfa, Mardin ve Gaziantep illeri gezilecek.
Yapılacak açıklamalara göre 2 gün, 3 gece sürecek geziye katılmak isteyen akademisyenler, idareci ve personel ile öğrenciler kişi başına 299 TL ödemek durumundalar. Gezi 26 -27-28 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenecek.
Gezi programı çerçevesinde geziye katılacak olanlar; tarihi Gaziantep evlerini ve Gaziantep müzesini, Şanlıurfa da Harran Üniversitesi Tarihi kalıntılarını, Hz. İbrahim’in dünyaya geldiği mağarayı, Balıklı göl ve bakırcılar çarşısını gezecek.
Gezinin üçüncü gününde Mardin iline geçecek olan katılımcılar burada Kasimiye Medresesi, Ulu Camii, Kırklar Kilisesi, Şehidiye Camii ve Zincirli Medresesini gezme fırsatı bulacaklar. Katılımcılar öte yandan Mardin ilinde Sıla dizisinin çekildiği mekanları da görme fırsatı elde edecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.