Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akbank’da Neler Oluyor ?

GÜNCEL 28.03.2017 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akbank’da Neler Oluyor ?

Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın bazı şubelerinde daha önce çalışanlar grev yapmıştı.
Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın bazı şubelerinde daha önce çalışanlar grev yapmıştı. Şimdi ise  Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın sistemleri bugün çöktü.   Akbank şubeleri müşterilere hizmet veremezken, Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı.   Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın sistemleri bugün çöktü.Akbank şubeleri müşterilere hizmet veremezken, Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı.   Sabah saatlerinden itibaren işlem yapılamıyor. Geniş çaplı bir sorun var. ATM'ler, mobil, internet, şubeler, POS'lar çalışmıyor.   Hal böyle olunca vatandaşlar Akbank'ta neler oluyor dediler.  
Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın bazı şubelerinde daha önce çalışanlar grev yapmıştı.

Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın bazı şubelerinde daha önce çalışanlar grev yapmıştı. Şimdi ise  Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın sistemleri bugün çöktü.

 

Akbank şubeleri müşterilere hizmet veremezken, Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı.

 

Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank’ın sistemleri bugün çöktü.Akbank şubeleri müşterilere hizmet veremezken, Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı.

 

Sabah saatlerinden itibaren işlem yapılamıyor. Geniş çaplı bir sorun var. ATM'ler, mobil, internet, şubeler, POS'lar çalışmıyor.

 

Hal böyle olunca vatandaşlar Akbank'ta neler oluyor dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.