Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akgür İhraç Edilmedi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2014 - 11:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akgür İhraç Edilmedi

Demokrat Parti’de beklenen karar açıklandı. Karara göre il başkanı Dinçer Akgür’ün partiden ihraç edilmemesi kararlaştırıldı. 30 Mart yerel seçimlerinin hemen arifesinde Demokrat Parti il başkanı Dinçer Akgür ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Isınır, Milliyetçi Hareket Partisi adayı Mehmet Varol’u desteklemek üzere karar almışlardı. Bu kararlarını bir basın toplantısı ile, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol’un da bulunduğu bir ortamda duyuran bu iki isimden İl Başkanı Dinçer Akgür hakkında disiplin soruşturması açılmış ve Partiye Haysiyet Divanına sevk edilmişti. Demokrat Parti Haysiyet Divanının yaptığı görüşmeler sonucunda Dinçer Akgür’ün partiden ihraç edilmemesine yönelik karar çıktığı öğrenildi. Bu arada Demokrat Parti’de hala partinin il başkanı kim sorusu güncelliğini koruyor. 
Demokrat Parti’de beklenen karar açıklandı. Karara göre il başkanı Dinçer Akgür’ün partiden ihraç edilmemesi kararlaştırıldı.
30 Mart yerel seçimlerinin hemen arifesinde Demokrat Parti il başkanı Dinçer Akgür ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Isınır, Milliyetçi Hareket Partisi adayı Mehmet Varol’u desteklemek üzere karar almışlardı. Bu kararlarını bir basın toplantısı ile, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol’un da bulunduğu bir ortamda duyuran bu iki isimden İl Başkanı Dinçer Akgür hakkında disiplin soruşturması açılmış ve Partiye Haysiyet Divanına sevk edilmişti.
Demokrat Parti Haysiyet Divanının yaptığı görüşmeler sonucunda Dinçer Akgür’ün partiden ihraç edilmemesine yönelik karar çıktığı öğrenildi.
Bu arada Demokrat Parti’de hala partinin il başkanı kim sorusu güncelliğini koruyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.