MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akıllı Değil Adeta Ölüm Kavşağı

GÜNCEL 23.04.2018 - 21:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akıllı Değil Adeta Ölüm Kavşağı

Nevşehir ile Uçhisar kavşağında trafik önlemleri yetersiz kalması sonrasında adeta kavşak ölüme davetiye çıkartmaya devam ediyor.
  Nevşehir, Uçhisar kavşağı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından akıllı kavşak adı altında sürücülerin hizmetine sunuldu. Ancak gelin görün ki Karayolları tarafından yapılan sözde akıllı kavşak adeta kazalara hatta ölüme davetiye çıkartmaya devam ediyor. Uçhisar’dan Nevşehir’e gelmekte olan sürücüler adeta ölümle dans edermişçesine yolu kullanırken, Ürgüp’ten Nevşehir’e gelen sürücülerde adeta zor anlar yaşamaya devam ediyor.   Son olarak 5 üniversite öğrencisinin ölümüne neden olan akıllı kavşak geçtiğimiz hafta sonunda ise meydana gelen trafik kazasında 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ve Türkiye’de sadece Nevşehir’e özgü yapılan bu akıllı kavşağın ne zaman ölüm kavşağı olduğu görülecek ve önlem alınacak merak konusu olmaya devam edecek.  
Nevşehir ile Uçhisar kavşağında trafik önlemleri yetersiz kalması sonrasında adeta kavşak ölüme davetiye çıkartmaya devam ediyor.

 

Nevşehir, Uçhisar kavşağı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından akıllı kavşak adı altında sürücülerin hizmetine sunuldu. Ancak gelin görün ki Karayolları tarafından yapılan sözde akıllı kavşak adeta kazalara hatta ölüme davetiye çıkartmaya devam ediyor. Uçhisar’dan Nevşehir’e gelmekte olan sürücüler adeta ölümle dans edermişçesine yolu kullanırken, Ürgüp’ten Nevşehir’e gelen sürücülerde adeta zor anlar yaşamaya devam ediyor.

 

Son olarak 5 üniversite öğrencisinin ölümüne neden olan akıllı kavşak geçtiğimiz hafta sonunda ise meydana gelen trafik kazasında 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ve Türkiye’de sadece Nevşehir’e özgü yapılan bu akıllı kavşağın ne zaman ölüm kavşağı olduğu görülecek ve önlem alınacak merak konusu olmaya devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.