Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akıllı Telefonlarda En Şarz Tüketen Uygulamalar Neler ?

ASAYİŞ 13.01.2017 - 23:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akıllı Telefonlarda En Şarz Tüketen Uygulamalar Neler ?

Akıllı telefonların pilini en çok Facebook ve Messenger uygulamalarının son güncellemeleri bitiriyor..
Akıllı telefonların pilini en çok Facebook ve Messenger uygulamalarının son güncellemeleri bitiriyor..   Dünyanın dört bir yanındaki çeşitli kullanıcılara göre, Facebook ve Facebook Messenger'ın en yeni sürümleri, farklı Android cihazlarda pil ömrünü olumsuz şekilde etkileyebiliyor.     HER DAKİKA YÜZDE 1 GÜÇ TÜKETİYOR Uygulamalar açıkken her dakika 1'e kadar güç tüketiyor. Teknolojioku'nun haberine göre, Facebook'ta Messenger ekibini yöneten David Marcus, dün attığı tweet ile bu son sorunun yanı sıra ana sorunun "sabit sunucu tarafı" olduğunu da belirtti.     UYGULAMALARIN YENİDEN BAŞLATILMASI GEREKİYOR Marcus, bu sorunu önlemek için telefonunuzda veya tabletinizde Messenger (veya Facebook) uygulamasını yeniden başlatmanız gerektiğini söylüyor. Şimdilik, Messenger'ı ve Facebook uygulamalarını yeniden başlatmanın herkes için pil boşaltma sorununu ortadan kaldırıp kaldırmadığı bilinmiyor. Ancak, Facebook'un bu tür sorunları sürekli olarak izlediği ve en kısa sürede bunları düzeltmeye istekli olduğu görülüyor.
Akıllı telefonların pilini en çok Facebook ve Messenger uygulamalarının son güncellemeleri bitiriyor..

Akıllı telefonların pilini en çok Facebook ve Messenger uygulamalarının son güncellemeleri bitiriyor..

 

Dünyanın dört bir yanındaki çeşitli kullanıcılara göre, Facebook ve Facebook Messenger'ın en yeni sürümleri, farklı Android cihazlarda pil ömrünü olumsuz şekilde etkileyebiliyor.

 

 

HER DAKİKA YÜZDE 1 GÜÇ TÜKETİYOR

Uygulamalar açıkken her dakika 1'e kadar güç tüketiyor.

Teknolojioku'nun haberine göre, Facebook'ta Messenger ekibini yöneten David Marcus, dün attığı tweet ile bu son sorunun yanı sıra ana sorunun "sabit sunucu tarafı" olduğunu da belirtti.

 

 

UYGULAMALARIN YENİDEN BAŞLATILMASI GEREKİYOR

Marcus, bu sorunu önlemek için telefonunuzda veya tabletinizde Messenger (veya Facebook) uygulamasını yeniden başlatmanız gerektiğini söylüyor. Şimdilik, Messenger'ı ve Facebook uygulamalarını yeniden başlatmanın herkes için pil boşaltma sorununu ortadan kaldırıp kaldırmadığı bilinmiyor. Ancak, Facebook'un bu tür sorunları sürekli olarak izlediği ve en kısa sürede bunları düzeltmeye istekli olduğu görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.