Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aksaray 10 Kişi Kalan Altındağ Belediyesporu Yenemedi

SPOR 13.03.2017 - 16:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aksaray 10 Kişi Kalan Altındağ Belediyesporu Yenemedi

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehirsporun grubunda şampiyonluk mücadelesi veren her iki takım yenişemedi.
  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehirsporun grubunda şampiyonluk mücadelesi veren her iki takım yenişemedi.   Geçtiğimiz hafta Nevşehir sporu kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup eden Altındağ Belediyespor grupta liderliğine devam ederken Aksaray Belediyesporlu taraftarlar Nevşehirspora ağza alınmayacak kelimeler etmesinin ardından bu hafta Ankara deplasmanında Altındağ Belediyespor ile karşılaştı. Ligin ilk yarısında kendi saha ve seyircisi önünde Altındağ Belediyespora 4-1 mağlup olan Aksaray Belediyspor bu defa da Ankara deplasmanında Altındağ Belediyesporun 10 kişi kalmasına rağmen yenememesi dikkatlerden kaçmadı. Maçın 78.dakikasında 10 kişi kalan Altındağ Belediyespor 84.dakikada da Bülent’in kaydettiği gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı.  Maçın hemen hemen son 10 dakikasını rakibinden bir 1 kişi fazla oynayan Aksaray Belediyespor ancak maçın 92.dakikasında beraberlik golünü atabildi.   Maçında bu skorla tamamlanmasının ardından Altındağ Belediyespor liderliğini devam ettirirken Aksaray Belediyesporlu taraftarların bu maç sonrasında suçu kime veya kimlere atacağı da merak konusu oldu.   Şimdi Aksaray Belediyesporlu taraftarlara sormazlar mı?   İlk Yarı Aksaray Belediyespor: 1 Altındağ Belediyespor:4   İkinci Yarı Altındağ Belediyespor (10 kişi) :1 Aksaray Belediyespor:0   Şimdi suçlu kim?   Not: Aksaray Belediyesporun son umudu şimdilerde ise “Kırşehir spor”
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehirsporun grubunda şampiyonluk mücadelesi veren her iki takım yenişemedi.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehirsporun grubunda şampiyonluk mücadelesi veren her iki takım yenişemedi.

 

Geçtiğimiz hafta Nevşehir sporu kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup eden Altındağ Belediyespor grupta liderliğine devam ederken Aksaray Belediyesporlu taraftarlar Nevşehirspora ağza alınmayacak kelimeler etmesinin ardından bu hafta Ankara deplasmanında Altındağ Belediyespor ile karşılaştı. Ligin ilk yarısında kendi saha ve seyircisi önünde Altındağ Belediyespora 4-1 mağlup olan Aksaray Belediyspor bu defa da Ankara deplasmanında Altındağ Belediyesporun 10 kişi kalmasına rağmen yenememesi dikkatlerden kaçmadı. Maçın 78.dakikasında 10 kişi kalan Altındağ Belediyespor 84.dakikada da Bülent’in kaydettiği gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı.  Maçın hemen hemen son 10 dakikasını rakibinden bir 1 kişi fazla oynayan Aksaray Belediyespor ancak maçın 92.dakikasında beraberlik golünü atabildi.

 

Maçında bu skorla tamamlanmasının ardından Altındağ Belediyespor liderliğini devam ettirirken Aksaray Belediyesporlu taraftarların bu maç sonrasında suçu kime veya kimlere atacağı da merak konusu oldu.

 

Şimdi Aksaray Belediyesporlu taraftarlara sormazlar mı?

 

İlk Yarı

Aksaray Belediyespor: 1 Altındağ Belediyespor:4

 

İkinci Yarı

Altındağ Belediyespor (10 kişi) :1 Aksaray Belediyespor:0

 

Şimdi suçlu kim?

 

Not: Aksaray Belediyesporun son umudu şimdilerde ise “Kırşehir spor”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.