Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aksaray'a Rağmen Nevşehirspor Maçı Kazanmasını Bildi

SPOR 18.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aksaray'a Rağmen Nevşehirspor Maçı Kazanmasını Bildi

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor, zorlu Kürkçüler Amatörspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı.
  BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor deplasmanda Kürkçüler Amatörspor’a konuk oldu.  Temsilcimiz Nevşehirspor’u Meterisliler taraftar grubu da her deplasmanda olduğu gibi bu deplasmanda da yalnız bırakmazken maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Nevşehirspor’u desteklediler. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçilirken temsilcimiz Nevşehirspor maçın 40.dakikasında Şafak’ın kaydettiği gol ile öne geçerken soyunma odasına da 1-0 önde girmeyi başardı.   Maçın ikinci yarısında oldukça çekişmeli ve zevkli bir müsabaka izleyen sporseverler karşılıklı ataklar ile maç heyecanını yaşarken maçın ikinci yarısında başka gol olmazken temsilcimiz deplasmanda Kürkçüler Amatörspor’u 1-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor, zorlu Kürkçüler Amatörspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı.

 

BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor deplasmanda Kürkçüler Amatörspor’a konuk oldu.  Temsilcimiz Nevşehirspor’u Meterisliler taraftar grubu da her deplasmanda olduğu gibi bu deplasmanda da yalnız bırakmazken maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Nevşehirspor’u desteklediler. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçilirken temsilcimiz Nevşehirspor maçın 40.dakikasında Şafak’ın kaydettiği gol ile öne geçerken soyunma odasına da 1-0 önde girmeyi başardı.

 

Maçın ikinci yarısında oldukça çekişmeli ve zevkli bir müsabaka izleyen sporseverler karşılıklı ataklar ile maç heyecanını yaşarken maçın ikinci yarısında başka gol olmazken temsilcimiz deplasmanda Kürkçüler Amatörspor’u 1-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.