Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aksaray Valisinden Mihriban Şimşek Açıklaması

TÜRKİYE GÜNDEMİ 18.11.2016 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aksaray Valisinden Mihriban Şimşek Açıklaması

Aksaray Valisi Aykut Pekmez gencecik yaşında hayatına kıyan Mihriban Şimşek’e duyarsız kalmadı.
Aksaray Valisi Aykut Pekmez gencecik yaşında hayatına kıyan Mihriban Şimşek’e duyarsız kalmadı.   İşte haber sitemize açıklamada bulunan Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in mesajı ; Aksaray  Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonlu öğrencisi ve Spor Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek’in vefat olayını hem Vali olarak hem de baba olarak derin bir üzüntüyle öğrendim. Elim olayın hangi sebeple olursa olsun meydana gelmesini kabul etmek mümkün değildir. Bu nedenle elim olayın meydana gelmesine dolaylı veya dolaysız sebebiyet veren, ihmali olanların tespiti amacıyla idari inceleme ve soruşturmaya derhal başlanılmıştır. En hızlı şekilde sonuçlandırılacak soruşturma sonucunda gerekli idari ve adli yaptırım ve cezaları en ağır şekilde uygulanacaktır.   Hayatını kaybeden kızımıza rahmet dilerken dünyadaki en büyük aşı olan evlat acısını yaşayan ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. diye konuştu.  
Aksaray Valisi Aykut Pekmez gencecik yaşında hayatına kıyan Mihriban Şimşek’e duyarsız kalmadı.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez gencecik yaşında hayatına kıyan Mihriban Şimşek’e duyarsız kalmadı.

 

İşte haber sitemize açıklamada bulunan Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in mesajı ; Aksaray  Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonlu öğrencisi ve Spor Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek’in vefat olayını hem Vali olarak hem de baba olarak derin bir üzüntüyle öğrendim.

Elim olayın hangi sebeple olursa olsun meydana gelmesini kabul etmek mümkün değildir. Bu nedenle elim olayın meydana gelmesine dolaylı veya dolaysız sebebiyet veren, ihmali olanların tespiti amacıyla idari inceleme ve soruşturmaya derhal başlanılmıştır. En hızlı şekilde sonuçlandırılacak soruşturma sonucunda gerekli idari ve adli yaptırım ve cezaları en ağır şekilde uygulanacaktır.

 

Hayatını kaybeden kızımıza rahmet dilerken dünyadaki en büyük aşı olan evlat acısını yaşayan ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.