MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aksarayspor Maç Başlamadan Gerginlik mi Yaratmaya Çalışıyor?

SPOR 11.09.2017 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aksarayspor Maç Başlamadan Gerginlik mi Yaratmaya Çalışıyor?

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor taraftarları sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmuş olmalı ki gerginlik artırmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor taraftarları sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmuş olmalı ki gerginlik artırmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.   Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Nevşehirspor 24 Eylül Pazar günü deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile sezonun ilk karşılaşmasını oynayacak. Ancak gelin görün ki Aksaray Belediyespor taraftarları sporun dostluk, kardeşlik olduğunu unutmuş olacaklar ki ortamı her geçen gün daha sezon açılmadan germeye iki şehir arasında düşmanlık yaratmaya devam ediyor.   Aksaray Belediyespor taraftarlarına bir çift söylemeden geçmeyeceğiz. İki şehir sırf sizin hırsınız için asla düşman olmaz ve sizin bu ortamı geren hal ve hareketleriniz ancak kendi takımınıza zarar vermekten başka bir şeye yaramaz.   Aksaray Belediyesporlu yöneticiler ile taraftarların iki şehir arasında oluşturmak istediği kin ve düşmanlığı ise sadece seyretmesi ise dikkatlerden kaçmıyor. TFF tarafından her platformda açıklanan futbolun dostluk ve kardeşlik olduğu vurgusunu ne yazık ki Aksaraylı yöneticiler taraftarlarının iki şehir arasında yaşatmak istediği düşmanlığı seyretmekle yetiniyorlar.   Aksaray taraftarı kardeşlerimiz geçen yıl grubu lider tamamlayamadıkları için hatayı kendinizde takımınızda aramanız gerekirken Nevşehirsporu suçlamak ancak küçük insanların işidir. Nevşehirspor sırf siz 3.lige çıkın diye şike mi yapsaydı. Unutmayın Nevşehirspor kurulduğu ilk günden bugüne kadar hiçbir zaman şike ve benzeri ortamlarda hiç bulunmamıştır. Ancak siz şike yoluyla bir şeyler yapmak istiyorsanız lütfen başka kapıya gidin.   Aksaray Valiliğini Göreve Davet Ediyoruz 24 Eylül Pazar günü başlayacak olan BAL Ligi ilk hafta maçları öncesinde ise gözler Aksaray Valiliğine çevrildi. Aksaray Valiliği olarak Nevşehirspor maçı öncesinde her iki takım oyuncularının müsabakayı dostluk ve kardeşlik içerisinde tamamlamaları açısından başta halkı kin ve nefrete sevk eden Aksarayspor taraftarlarının sahaya alınmaması konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarına yürekten inanıyoruz. 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor taraftarları sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmuş olmalı ki gerginlik artırmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor taraftarları sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmuş olmalı ki gerginlik artırmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.

 

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Nevşehirspor 24 Eylül Pazar günü deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile sezonun ilk karşılaşmasını oynayacak. Ancak gelin görün ki Aksaray Belediyespor taraftarları sporun dostluk, kardeşlik olduğunu unutmuş olacaklar ki ortamı her geçen gün daha sezon açılmadan germeye iki şehir arasında düşmanlık yaratmaya devam ediyor.

 

Aksaray Belediyespor taraftarlarına bir çift söylemeden geçmeyeceğiz. İki şehir sırf sizin hırsınız için asla düşman olmaz ve sizin bu ortamı geren hal ve hareketleriniz ancak kendi takımınıza zarar vermekten başka bir şeye yaramaz.

 

Aksaray Belediyesporlu yöneticiler ile taraftarların iki şehir arasında oluşturmak istediği kin ve düşmanlığı ise sadece seyretmesi ise dikkatlerden kaçmıyor. TFF tarafından her platformda açıklanan futbolun dostluk ve kardeşlik olduğu vurgusunu ne yazık ki Aksaraylı yöneticiler taraftarlarının iki şehir arasında yaşatmak istediği düşmanlığı seyretmekle yetiniyorlar.

 

Aksaray taraftarı kardeşlerimiz geçen yıl grubu lider tamamlayamadıkları için hatayı kendinizde takımınızda aramanız gerekirken Nevşehirsporu suçlamak ancak küçük insanların işidir. Nevşehirspor sırf siz 3.lige çıkın diye şike mi yapsaydı. Unutmayın Nevşehirspor kurulduğu ilk günden bugüne kadar hiçbir zaman şike ve benzeri ortamlarda hiç bulunmamıştır. Ancak siz şike yoluyla bir şeyler yapmak istiyorsanız lütfen başka kapıya gidin.

 

Aksaray Valiliğini Göreve Davet Ediyoruz

24 Eylül Pazar günü başlayacak olan BAL Ligi ilk hafta maçları öncesinde ise gözler Aksaray Valiliğine çevrildi. Aksaray Valiliği olarak Nevşehirspor maçı öncesinde her iki takım oyuncularının müsabakayı dostluk ve kardeşlik içerisinde tamamlamaları açısından başta halkı kin ve nefrete sevk eden Aksarayspor taraftarlarının sahaya alınmaması konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarına yürekten inanıyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.