Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akşener canlı yayınla destek verecek

SİYASET 28.11.2020 - 13:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Akşener canlı yayınla destek verecek

İYİ Parti il teşkilatı 29 Kasım Pazar günü Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde maden arama bölgesinde olacak.
  NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti il teşkilatı 29 Kasım Pazar günü Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde maden arama bölgesinde olacak.     Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, "Pazar günü saat 13.00 de Özkonak maden arama bölgesinde İYİ Parti il teşkilatı olarak yapacağımız etkinliğe Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'de canlı yayınla bağlanacak ve destek verecek" dedi.  
İYİ Parti il teşkilatı 29 Kasım Pazar günü Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde maden arama bölgesinde olacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti il teşkilatı 29 Kasım Pazar günü Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde maden arama bölgesinde olacak.  

 

Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, "Pazar günü saat 13.00 de Özkonak maden arama bölgesinde İYİ Parti il teşkilatı olarak yapacağımız etkinliğe Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'de canlı yayınla bağlanacak ve destek verecek" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.