Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akşener'in Kuracağı Partinin Tarihi Belli Oldu

SİYASET 28.07.2017 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akşener'in Kuracağı Partinin Tarihi Belli Oldu

Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde bugüne kadar 2 bin kişi ile görüştüğünü vurgulayarak "Yaptığım istişarelerden çıkan sonuç yeni bir parti kurulmasıdır" demişti.
Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde bugüne kadar 2 bin kişi ile görüştüğünü vurgulayarak "Yaptığım istişarelerden çıkan sonuç yeni bir parti kurulmasıdır" demişti.   Mahkeme, MHP'li muhaliflerin geçtiğimiz yıl 19 Haziran tarihinde topladıkları olağanüstü kongreyi iptal etti.   Böylelikle muhaliflerin MHP'de siyaset yolu kapandı. Gözler Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye çevrildi.   EYLÜL SONU EKİM BAŞI Meral Akşener yaz boyunca yeni partinin kurulması için çalışacak. Partinin kurulacak ittifakların ardından 'eylül sonu ekim başı'nda resmen duyurulacağı ifade ediliyor.   Nevşehir ilinde MHP'den çok büyük destek alan Meral Akşener'in ilk dönemde Nevşehir il başkanı ve yönetiminin maddi desteği sağlayabilecek bir isim üzerinde durulduğu ve Nevşehir'de ülkücü sayılı iş adamlarından olan kişinin kulis ve yönetim çalışmasına başladığı öğrenildi. Parti kurulumu tamamlanıp teşkilatlarla oluşturulduktan sonra ülke genelinde MHP li il ve ilçe teşkilatlarında toplu istifalar ile şok etkiler yaratacalığı konulurken Nevşehir ilinde de böyle bir girişimin hazırlandığı öğrenildi.   
Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde bugüne kadar 2 bin kişi ile görüştüğünü vurgulayarak "Yaptığım istişarelerden çıkan sonuç yeni bir parti kurulmasıdır" demişti.

Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde bugüne kadar 2 bin kişi ile görüştüğünü vurgulayarak "Yaptığım istişarelerden çıkan sonuç yeni bir parti kurulmasıdır" demişti.

 

Mahkeme, MHP'li muhaliflerin geçtiğimiz yıl 19 Haziran tarihinde topladıkları olağanüstü kongreyi iptal etti.

 

Böylelikle muhaliflerin MHP'de siyaset yolu kapandı. Gözler Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye çevrildi.

 

EYLÜL SONU EKİM BAŞI

Meral Akşener yaz boyunca yeni partinin kurulması için çalışacak. Partinin kurulacak ittifakların ardından 'eylül sonu ekim başı'nda resmen duyurulacağı ifade ediliyor.

 

Nevşehir ilinde MHP'den çok büyük destek alan Meral Akşener'in ilk dönemde Nevşehir il başkanı ve yönetiminin maddi desteği sağlayabilecek bir isim üzerinde durulduğu ve Nevşehir'de ülkücü sayılı iş adamlarından olan kişinin kulis ve yönetim çalışmasına başladığı öğrenildi. Parti kurulumu tamamlanıp teşkilatlarla oluşturulduktan sonra ülke genelinde MHP li il ve ilçe teşkilatlarında toplu istifalar ile şok etkiler yaratacalığı konulurken Nevşehir ilinde de böyle bir girişimin hazırlandığı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.