Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akşener'in Yeni Partisinin Nevşehir İl Başkanı Kim Olacak ?

SİYASET 17.07.2017 - 12:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akşener'in Yeni Partisinin Nevşehir İl Başkanı Kim Olacak ?

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, yeni parti kurma çalışmalarına devam ediyor.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, yeni parti kurma çalışmalarına devam ediyor. 4 bin kişi ile görüştüğü söylenen Akşener'in Nevşehir ve ilçelerinde de kişiler ile görüştüğü konuşuluyor.   YENİ OLUŞUMUN İL BAŞKANI KİM OLACAK ? Meral Akşener'in kuracağı yeni partisinde MHP’de yeni oluşuma imza veren ve partiden tedbirli olarak disipline sevk edilen Nevşehir MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve ülkücü Ömer Ay’ın il başkanı olarak ismi geçiyor.   Akşener ve ekibinin yeni bir siyasi parti kurma hazırlığı içerisinde Nevşehir’de de başkan ve yönetim kurulu oluşturmaya çalıştığı öğrenildi.   YENİ PARTİNİN NEVŞEHİR İL BAŞKANI TAŞÇI MI AY MI ?  Siyasi kulislerde il başkanı olarak Göksel Taşçı ve Ömer Ay’ın ismi geçerken sürpriz bir adayında üzerinde durulduğu öğrenildi.   Kamuoyuna net bir açıklama yapılmasa da Akşener’in özellikle son dönemde Milliyetçi Hareket Partisinde yaşanan gelişmelerin ardından il, ilçe yönetimlerinden uzaklaştırılan isimlerin bir çoğuna yönetimlerde görev almaları için davette bulunduğu öğrenildi.   Hali hazırda MHP İlçe başkan ve yönetimleri ile belediye başkanlarının da desteklediği iddialar arasında . Bu isimler arasında yakın dönemde il başkanlığı ve Milletvekilliği adaylığı da yapmış olanların yer aldığı iddia ediliyor.      Kurulması planlanan yeni siyasi oluşumda Nevşehir ayağında Nevşehir MHP ve ilçelerinde hali hazırda görev yapanların istifalar ile toplu geçiş yaparak ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de sansasyonel bir katılım sağlayacakları öğrenildi.            
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, yeni parti kurma çalışmalarına devam ediyor.

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, yeni parti kurma çalışmalarına devam ediyor. 4 bin kişi ile görüştüğü söylenen Akşener'in Nevşehir ve ilçelerinde de kişiler ile görüştüğü konuşuluyor.

 

YENİ OLUŞUMUN İL BAŞKANI KİM OLACAK ?

Meral Akşener'in kuracağı yeni partisinde MHP’de yeni oluşuma imza veren ve partiden tedbirli olarak disipline sevk edilen Nevşehir MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve ülkücü Ömer Ay’ın il başkanı olarak ismi geçiyor.


 

Akşener ve ekibinin yeni bir siyasi parti kurma hazırlığı içerisinde Nevşehir’de de başkan ve yönetim kurulu oluşturmaya çalıştığı öğrenildi.

 

YENİ PARTİNİN NEVŞEHİR İL BAŞKANI TAŞÇI MI AY MI ? 

Siyasi kulislerde il başkanı olarak Göksel Taşçı ve Ömer Ay’ın ismi geçerken sürpriz bir adayında üzerinde durulduğu öğrenildi.

 

Kamuoyuna net bir açıklama yapılmasa da Akşener’in özellikle son dönemde Milliyetçi Hareket Partisinde yaşanan gelişmelerin ardından il, ilçe yönetimlerinden uzaklaştırılan isimlerin bir çoğuna yönetimlerde görev almaları için davette bulunduğu öğrenildi.

 

Hali hazırda MHP İlçe başkan ve yönetimleri ile belediye başkanlarının da desteklediği iddialar arasında . Bu isimler arasında yakın dönemde il başkanlığı ve Milletvekilliği adaylığı da yapmış olanların yer aldığı iddia ediliyor. 

 

 

Kurulması planlanan yeni siyasi oluşumda Nevşehir ayağında Nevşehir MHP ve ilçelerinde hali hazırda görev yapanların istifalar ile toplu geçiş yaparak ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de sansasyonel bir katılım sağlayacakları öğrenildi.

 

 
 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.