Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, ʹʹNevşehirli Hemşerilerimin Sesi Olmak İçin Aday Oldumʹʹ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2015 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, ʹʹNevşehirli Hemşerilerimin Sesi Olmak İçin Aday Oldumʹʹ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ecz. Mehmet Aktürk 1 Kasım seçimlerinde neden aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ecz. Mehmet Aktürk 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehirli hemşerilerimin sesi olmak için aday adayı oldum diye konuştu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ecz. Mehmet Aktürk yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ‘’Ülkemizde yaşayan her bireyin ülke gündemini yakından takip etmesi, çeşitli platformlarda çözüm önerilerini dile getirmesi, yapılabilecekler noktasında da katkı sağlaması gerekliliğine inanıyorum. Bu katkı bazen, toplumun sorun çözenlerine destek olarak, bazen negatif düşüncelere pozitif düşünceyi aşılayarak, çoğu zamanda sorunun merkezinde, çözüm noktasındaki kişilere fırsat vermekle olur düşüncesindeyim. Pozitif, olumlu ve ılımlı yaklaşım ile bu ülkenin geleceğine ne tür katkılar sağlayabileceğimiz, yaşadığımız topluma nasıl faydalı olabileceğimiz, paylaşan ve destek olan bir toplum bilincini nasıl yaygınlaştırabileceğimiz düşüncesi öncelikli hedefimiz arasında olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan Başbakanımız Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam eden 2023 vizyonu ve hedefleri çerçevesinde yeni anayasa ve sistem çalışmalarında ayrıca bölgesinde güçlü ve lider ülke olması noktasında benimde söyleyeceklerim var diyerek Nevşehirli hemşerilerimin sesi olmak için aday oldum. Hem meslek yaşantımda hem de toplumsal faaliyetlerde her daim insanların yüzündeki tebessümün sebebi olmak düsturu ile çalıştım. Temeli halk sevgisi olmayan hiçbir faaliyet başarılı olamaz. Bu başarımdaki en büyük etken ise ''dürüstlük'' ve ''samimiyet'' olarak ortaya çıkmakta. Bu minvalde 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler çok önem arz etmekte çünkü telafisi olmayan bir seçimi icra edeceğiz. İstikrarımıza göz diken , milli birlik ve beraberlik duygularımızı hazmedemeyen odaklar dört koldan saldırmaktalar. Ama bilmeliler ki milletimizin feraseti ve sağduyusu her şeyin ötesindedir. Kim ne derse desin millet iradesi her şeyin önündedir. Tüm partilerden aday adayı olan ve aday gösterilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.’’                       

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ecz. Mehmet Aktürk 1 Kasım seçimlerinde neden aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ecz. Mehmet Aktürk 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehirli hemşerilerimin sesi olmak için aday adayı oldum diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ecz. Mehmet Aktürk yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

‘’Ülkemizde yaşayan her bireyin ülke gündemini yakından takip etmesi, çeşitli platformlarda çözüm önerilerini dile getirmesi, yapılabilecekler noktasında da katkı sağlaması gerekliliğine inanıyorum. Bu katkı bazen, toplumun sorun çözenlerine destek olarak, bazen negatif düşüncelere pozitif düşünceyi aşılayarak, çoğu zamanda sorunun merkezinde, çözüm noktasındaki kişilere fırsat vermekle olur düşüncesindeyim.

Pozitif, olumlu ve ılımlı yaklaşım ile bu ülkenin geleceğine ne tür katkılar sağlayabileceğimiz, yaşadığımız topluma nasıl faydalı olabileceğimiz, paylaşan ve destek olan bir toplum bilincini nasıl yaygınlaştırabileceğimiz düşüncesi öncelikli hedefimiz arasında olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan Başbakanımız Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam eden 2023 vizyonu ve hedefleri çerçevesinde yeni anayasa ve sistem çalışmalarında ayrıca bölgesinde güçlü ve lider ülke olması noktasında benimde söyleyeceklerim var diyerek Nevşehirli hemşerilerimin sesi olmak için aday oldum.

Hem meslek yaşantımda hem de toplumsal faaliyetlerde her daim insanların yüzündeki tebessümün sebebi olmak düsturu ile çalıştım. Temeli halk sevgisi olmayan hiçbir faaliyet başarılı olamaz. Bu başarımdaki en büyük etken ise ''dürüstlük'' ve ''samimiyet'' olarak ortaya çıkmakta.
Bu minvalde 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler çok önem arz etmekte çünkü telafisi olmayan bir seçimi icra edeceğiz. İstikrarımıza göz diken , milli birlik ve beraberlik duygularımızı hazmedemeyen odaklar dört koldan saldırmaktalar. Ama bilmeliler ki milletimizin feraseti ve sağduyusu her şeyin ötesindedir. Kim ne derse desin millet iradesi her şeyin önündedir.

Tüm partilerden aday adayı olan ve aday gösterilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.’’

                    
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.