Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutladı

İLÇELER 18.05.2019 - 17:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutladı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk yayımladığı mesajında, "19 Mayıs Türk tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. 19 Mayıs 1919 tarihi, Milletimizin adeta yeniden doğduğu gündür. Milli Mücadele süreci içerisinde Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan var olma mücadelesini emsalsiz bir zaferle, uğrunda binlerce şehit vererek sonuçlandırmış, bağımsızlık mücadelesini kazanmıştır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde vatan ve millet aşkıyla toplanan halk; milli mücadelenin ilk ateşini Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla yakmıştır" dedi.   Başkan Aktürk, bu anlamlı günün 100. Yılını kutlamanın onuru ve gururu ile tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk yayımladığı mesajında, "19 Mayıs Türk tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. 19 Mayıs 1919 tarihi, Milletimizin adeta yeniden doğduğu gündür. Milli Mücadele süreci içerisinde Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan var olma mücadelesini emsalsiz bir zaferle, uğrunda binlerce şehit vererek sonuçlandırmış, bağımsızlık mücadelesini kazanmıştır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde vatan ve millet aşkıyla toplanan halk; milli mücadelenin ilk ateşini Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla yakmıştır" dedi.

 

Başkan Aktürk, bu anlamlı günün 100. Yılını kutlamanın onuru ve gururu ile tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.