MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

İLÇELER 22.04.2019 - 20:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99’uncu yıldönümünü ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli sembollerinden biri olan 23 Nisan milletimizin geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği öneminde en önemli nişanelerindendir. Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak tarihe geçen bu önemli günde, tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz. Çocuklar, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Büyük Önder’in dediği gibi ‘Çocuklar geleceğimizdir’, bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Sevgili çocuklar, Sizler bizim geleceğimiz, her şeyimizsiniz. Bizlerin yerini sizler alacaksınız, kentleri, ülkeleri, dünyayı yöneteceksiniz. Gelecekte barış, sevgi dolu, daha yaşanabilir bir dünya, bugünün çocukları tarafından kurulacak. Bizlerden aldığınız bayrağı çok daha yukarıya taşıyacaksınız. Bizlerin yapamadıklarını da sizler yapacaksınız. Bu yüzden de doğrusunu isterseniz sizlerin yerinde olmak ve gelecekte sizlerin sevgi dolu yüreklerinizle kuracağınız o güzel dünyada ben de yaşamak isterdim. İnanıyor ve biliyorum ki, sizin kuracağınız dünya şimdikinden çok daha mutlu, daha güzel bir dünya olacak. Sizlerin dünyası hiç kuşkusuz bizimkinden çok daha güzel olacak. Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelenin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan tüm dünya çocuklarının “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99’uncu yıldönümünü ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli sembollerinden biri olan 23 Nisan milletimizin geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği öneminde en önemli nişanelerindendir. Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak tarihe geçen bu önemli günde, tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz.

Çocuklar, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Büyük Önder’in dediği gibi ‘Çocuklar geleceğimizdir’, bugünün küçükleri, yarının büyükleridir.

Sevgili çocuklar,

Sizler bizim geleceğimiz, her şeyimizsiniz. Bizlerin yerini sizler alacaksınız, kentleri, ülkeleri, dünyayı yöneteceksiniz. Gelecekte barış, sevgi dolu, daha yaşanabilir bir dünya, bugünün çocukları tarafından kurulacak. Bizlerden aldığınız bayrağı çok daha yukarıya taşıyacaksınız. Bizlerin yapamadıklarını da sizler yapacaksınız.

Bu yüzden de doğrusunu isterseniz sizlerin yerinde olmak ve gelecekte sizlerin sevgi dolu yüreklerinizle kuracağınız o güzel dünyada ben de yaşamak isterdim. İnanıyor ve biliyorum ki, sizin kuracağınız dünya şimdikinden çok daha mutlu, daha güzel bir dünya olacak. Sizlerin dünyası hiç kuşkusuz bizimkinden çok daha güzel olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelenin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan tüm dünya çocuklarının “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.