MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, '31 Mart'ta Türkiye kazanacak, Ürgüp kazanacak'

SİYASET 30.03.2019 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, '31 Mart'ta Türkiye kazanacak, Ürgüp kazanacak'

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk; “ 77 Gündür süren saha çalışmalarımız, Ürgüp için hazırladığımız vizyon projelerimiz ve güçlü ekibimiz ile Ürgüp’e hizmetkar olmaya talibiz. İnanıyoruz 31 Mart’ta Ürgüp Kazanacak, Türkiye kazanacak, kazanan Ürgüp’lü olacak” diye konuştu.
   AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk açıklamasında şunları kaydetti; “Uzun süren bu seçim sürecinde, saha ve proje çalışmalarımız ile Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında belirttiği gibi çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmadık. Çıktığımız bu yol muhabbet yolu, gönüller kazanıp kalpleri fethetme yolu, merhamet ve bereket yoludur. Gönüllerine talip olduğumuz, kıymetli Ürgüp’lü hemşerilerimiz ile 31 Mart akşamı Ürgüp’te zaferimizi kutlayacağımıza olan inancımız tamdır. 31 Mart'ı, İlçemizde yeni bir dönemin çok güçlü bir şekilde kapılarının sonuna kadar açıldığı bir zafer gününe çevireceğiz.”   AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Aktürk sözlerine şu şekilde devam etti; “ Her seçimin bir kazananı muhakkak olacaktır. Gayemiz, kazananın Ürgüp olmasıdır. Siyasi görüşü veya partisi ne olursa olsun, Ürgüp’ün Başkanı olacağız. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan siz değerli Ürgüp’lü hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, 31 Martta desteklerini bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan Ürgüp olsun. Saygı, sevgi ve dualarımla”
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk; “ 77 Gündür süren saha çalışmalarımız, Ürgüp için hazırladığımız vizyon projelerimiz ve güçlü ekibimiz ile Ürgüp’e hizmetkar olmaya talibiz. İnanıyoruz 31 Mart’ta Ürgüp Kazanacak, Türkiye kazanacak, kazanan Ürgüp’lü olacak” diye konuştu.

 

 AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk açıklamasında şunları kaydetti;

“Uzun süren bu seçim sürecinde, saha ve proje çalışmalarımız ile Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında belirttiği gibi çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmadık. Çıktığımız bu yol muhabbet yolu, gönüller kazanıp kalpleri fethetme yolu, merhamet ve bereket yoludur. Gönüllerine talip olduğumuz, kıymetli Ürgüp’lü hemşerilerimiz ile 31 Mart akşamı Ürgüp’te zaferimizi kutlayacağımıza olan inancımız tamdır. 31 Mart'ı, İlçemizde yeni bir dönemin çok güçlü bir şekilde kapılarının sonuna kadar açıldığı bir zafer gününe çevireceğiz.”

 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Aktürk sözlerine şu şekilde devam etti; “ Her seçimin bir kazananı muhakkak olacaktır. Gayemiz, kazananın Ürgüp olmasıdır. Siyasi görüşü veya partisi ne olursa olsun, Ürgüp’ün Başkanı olacağız. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan siz değerli Ürgüp’lü hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, 31 Martta desteklerini bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan Ürgüp olsun. Saygı, sevgi ve dualarımla”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.