MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk ' Aksalurda birlikteliğimizi güçlendirmek için varız '

SİYASET 22.02.2019 - 00:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk ' Aksalurda birlikteliğimizi güçlendirmek için varız '

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk, Aksalur Mahallesinde coşku ile karşılandı.
  AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk, Aksalur Mahallesinde coşku ile karşılandı. Seçim ziyaretleri kapsamında Aksalur Mahallesini ziyaret eden Aktürk ve Meclis üye adayları Mahallede bulunan vatandaş, esnaf ve görevlilerle bir araya geldi.    Aktürk ve Meclis Üyeleri Pazar yerinde ve kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederek sorunları ve taleplerini dinledi, Aktürk burada yaptığı açıklamada “Aksalurlu hemşerilerimin sorunlarına çözüm bulmak, onların dertleriyle hemhâl olmak ve birlikteliğimizi güçlendirmek için buradayım, Aksalur hak ettiği hizmeti her zaman alacak. Aksalur Mahallemize, gerek altyapı, gerek üstyapı ile sosyal kültürel alanda hak ettiği bütün hizmetleri ulaştıracağız" dedi.   Aktürk ve Ekibi daha sonra, İbrahim Aydın Ortaokulunu ve Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk, Aksalur Mahallesinde coşku ile karşılandı.

 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk, Aksalur Mahallesinde coşku ile karşılandı. Seçim ziyaretleri kapsamında Aksalur Mahallesini ziyaret eden Aktürk ve Meclis üye adayları Mahallede bulunan vatandaş, esnaf ve görevlilerle bir araya geldi. 

 

Aktürk ve Meclis Üyeleri Pazar yerinde ve kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederek sorunları ve taleplerini dinledi, Aktürk burada yaptığı açıklamada “Aksalurlu hemşerilerimin sorunlarına çözüm bulmak, onların dertleriyle hemhâl olmak ve birlikteliğimizi güçlendirmek için buradayım, Aksalur hak ettiği hizmeti her zaman alacak. Aksalur Mahallemize, gerek altyapı, gerek üstyapı ile sosyal kültürel alanda hak ettiği bütün hizmetleri ulaştıracağız" dedi.

 

Aktürk ve Ekibi daha sonra, İbrahim Aydın Ortaokulunu ve Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.