MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, gençlerle bir araya geldi

SİYASET 08.02.2019 - 14:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, gençlerle bir araya geldi

Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Atlantis Cafe'de Ak Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kollarının organize ettiği Gençlik Buluşması'na katıldı.
  Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Atlantis Cafe'de Ak Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kollarının organize ettiği Gençlik Buluşması'na katıldı.   Yüzlerce gencin katıldığı programda konuşan Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, "Ürgüp'te böyle canlı heyecanlı bir gençlik olduğu için Allah'a şükürler olsun. Bu anlamlı buluşmada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim." dedi.   Gençliğin hem belediye başkanımızdan hem belediye başkan adayımızdan ne istediğini öğrenmek için böyle bir toplantı tertiplediklerini ifade eden Özer, katılım gösteren gençlere teşekkür etti.   Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, hepinizin öğretmeni olarak konuşmak istiyorum. diyerek başladığı konuşmasında "Allah'a şükürler olsun, bu millete belediye başkanlığı dahil 37 sene hizmet etme imkanı verdi."   Yıldız konuşmasını şöyle devam ettirdi. "Görevler verilir, istenmez. 2009 yılında bu görev bana verildi 2 dönem Allah'ın verdiği güç, partimizin sağladığı destek ile 10 yıl süreyle eşsiz ilçemiz Ürgüp'e hizmet etme şansını verdi." dedi.   Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ise, "Ak Parti siyasetimiz, değişime, gelişime ve özellikle gençliğe yer verme siyasetidir. Seçme ve seçilme hakkı 30'lardan önce 25'lere şu anda da 18'lere indirildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere ne derece önem verdiğinin en önemli göstergesidir. Cumhurbaşkanımız bize güvendi, tensipleriyle Ürgüp Belediye Başkan Adayı olduk. Bizler bu yolda sizlerle beraber yürüyeceğiz. Sizler bizlere annelerinizin, babalarınızın emanetisiniz. Sizlere öyle fırsatlar oluşturmalıyız ki buralardan gittiğinizde Ürgüp'e referans olacaksınız." dedi.   Seçimden sonra bir gençlik meclisi oluşturmayı düşündüklerini ifade eden Aktürk, "Katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Mehmet Aktürk, hepinizin yanında ve arkasındadır." diyerek sözlerini tamamladı.   Toplantının sonunda gençlerin sorularına da yer verilen toplantının sonunda Aktürk, Selfie çekmeyi de ihmal etmedi.  
Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Atlantis Cafe'de Ak Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kollarının organize ettiği Gençlik Buluşması'na katıldı.

 

Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Atlantis Cafe'de Ak Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kollarının organize ettiği Gençlik Buluşması'na katıldı.

 

Yüzlerce gencin katıldığı programda konuşan Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, "Ürgüp'te böyle canlı heyecanlı bir gençlik olduğu için Allah'a şükürler olsun. Bu anlamlı buluşmada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim." dedi.

 

Gençliğin hem belediye başkanımızdan hem belediye başkan adayımızdan ne istediğini öğrenmek için böyle bir toplantı tertiplediklerini ifade eden Özer, katılım gösteren gençlere teşekkür etti.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, hepinizin öğretmeni olarak konuşmak istiyorum. diyerek başladığı konuşmasında "Allah'a şükürler olsun, bu millete belediye başkanlığı dahil 37 sene hizmet etme imkanı verdi."

 

Yıldız konuşmasını şöyle devam ettirdi. "Görevler verilir, istenmez. 2009 yılında bu görev bana verildi 2 dönem Allah'ın verdiği güç, partimizin sağladığı destek ile 10 yıl süreyle eşsiz ilçemiz Ürgüp'e hizmet etme şansını verdi." dedi.

 

Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ise, "Ak Parti siyasetimiz, değişime, gelişime ve özellikle gençliğe yer verme siyasetidir. Seçme ve seçilme hakkı 30'lardan önce 25'lere şu anda da 18'lere indirildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere ne derece önem verdiğinin en önemli göstergesidir. Cumhurbaşkanımız bize güvendi, tensipleriyle Ürgüp Belediye Başkan Adayı olduk. Bizler bu yolda sizlerle beraber yürüyeceğiz. Sizler bizlere annelerinizin, babalarınızın emanetisiniz. Sizlere öyle fırsatlar oluşturmalıyız ki buralardan gittiğinizde Ürgüp'e referans olacaksınız." dedi.

 

Seçimden sonra bir gençlik meclisi oluşturmayı düşündüklerini ifade eden Aktürk, "Katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Mehmet Aktürk, hepinizin yanında ve arkasındadır." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Toplantının sonunda gençlerin sorularına da yer verilen toplantının sonunda Aktürk, Selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.