Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk 'Gönül kapılarını açan dostlarımıza teşekkür ederim'

SİYASET 12.02.2019 - 22:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk 'Gönül kapılarını açan dostlarımıza teşekkür ederim'

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk İlçe yönetimi ile birlikte seçim ziyaretleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
  AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk İlçe yönetimi ile birlikte seçim ziyaretleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gerek seçim bürosunda gerek ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.   AK Parti Adayı Mehmet Aktürk “ seçim büromuzu açtığımız günden bugüne gönül dostlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı.  Gerek büromuzda gerek ziyaretlerimiz esnasında bizlere gönül kapılarını açan sevgili dostlarımıza saygılarımı sunuyorum. Bu akşamda çat kapı gelerek seçim büromuzu ziyaret eden dostlarımızı gönüllerimizde ağırladık. Ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. Dostlarımızla hasbıhal ederek Ürgüp için olan projelerimiz hakkında karşılıklı istişarelerde bulunduk. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk İlçe yönetimi ile birlikte seçim ziyaretleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk İlçe yönetimi ile birlikte seçim ziyaretleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gerek seçim bürosunda gerek ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

 

AK Parti Adayı Mehmet Aktürk “ seçim büromuzu açtığımız günden bugüne gönül dostlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı.  Gerek büromuzda gerek ziyaretlerimiz esnasında bizlere gönül kapılarını açan sevgili dostlarımıza saygılarımı sunuyorum. Bu akşamda çat kapı gelerek seçim büromuzu ziyaret eden dostlarımızı gönüllerimizde ağırladık. Ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. Dostlarımızla hasbıhal ederek Ürgüp için olan projelerimiz hakkında karşılıklı istişarelerde bulunduk. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.