Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, gönül köprüleri kurmaya devam ediyor

İLÇELER 07.11.2019 - 09:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aktürk, gönül köprüleri kurmaya devam ediyor

Ürgüp Belediyesi tarafından daha modern kent dokusunun ortaya konulması çerçevesinde başlatılan mahalle yollarını Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kilitli taş parke döşeme işlemlerini yoğunlaştırdı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaz ve kış aylarında yerli ve yabancı konukların akın akın guruplar halinde İlçemizi ziyaret eden turistler kadar vatandaşlarımın da rahatlıkla kullanabilecekleri kilitli parke taşların yörenin dokusuna göre döşenmesiyle birlikte çarşı merkezi kadar Mahalle ve sokak yolları can güvenliğinde gezileri kadar konaklayabile çekleri bir Dünya Kenti yapma yolunda hizmetlerimi yılın 365 günü yoğu bir şekilde çalışmalarımı sürdürürken ben zamana karşı değil zaman bana yetmiyor gecemi gündüzüme katarak çalışmalarımı vatandaşlarımın memnuniyetini aldıkça keyifle çalışmanın memnuniyetini çalışmakla devam ettirdiğini vurguladı.   Ürgüp Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen kilitli taş parke Ürgüp genelinde yürütülen, kilitli parke yol çalışmalarını bizzat yerinde takip edip, yetkililerden bilgi allan Başkan Mehmet Aktürk İnceleme esnasında çocuklardan, gençler kadar yaşlılar Ürgüplü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören, Başkan AKTÜRK " Elimizdeki bütün imkânları, Ürgüp'ün eksiklerini gidermek için seferber ediyoruz. Tüm halkımız müsterih olsun. Ürgüp'te, Sosyal belediyecilik alanına hassasiyetle yaklaşan, aynı zamanda çocuklara verdiği önemle bilinen Babacan Başkan Mehmet Aktürk, çocuklarının ve büyüklerin sadece bayramlarda değil, her zaman yanlarında olacaklarını altını çizerek Gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz dedi.  
Ürgüp Belediyesi tarafından daha modern kent dokusunun ortaya konulması çerçevesinde başlatılan mahalle yollarını Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kilitli taş parke döşeme işlemlerini yoğunlaştırdı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaz ve kış aylarında yerli ve yabancı konukların akın akın guruplar halinde İlçemizi ziyaret eden turistler kadar vatandaşlarımın da rahatlıkla kullanabilecekleri kilitli parke taşların yörenin dokusuna göre döşenmesiyle birlikte çarşı merkezi kadar Mahalle ve sokak yolları can güvenliğinde gezileri kadar konaklayabile çekleri bir Dünya Kenti yapma yolunda hizmetlerimi yılın 365 günü yoğu bir şekilde çalışmalarımı sürdürürken ben zamana karşı değil zaman bana yetmiyor gecemi gündüzüme katarak çalışmalarımı vatandaşlarımın memnuniyetini aldıkça keyifle çalışmanın memnuniyetini çalışmakla devam ettirdiğini vurguladı.

 

Ürgüp Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen kilitli taş parke Ürgüp genelinde yürütülen, kilitli parke yol çalışmalarını bizzat yerinde takip edip, yetkililerden bilgi allan Başkan Mehmet Aktürk İnceleme esnasında çocuklardan, gençler kadar yaşlılar Ürgüplü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören, Başkan AKTÜRK " Elimizdeki bütün imkânları, Ürgüp'ün eksiklerini gidermek için seferber ediyoruz. Tüm halkımız müsterih olsun. Ürgüp'te, Sosyal belediyecilik alanına hassasiyetle yaklaşan, aynı zamanda çocuklara verdiği önemle bilinen Babacan Başkan Mehmet Aktürk, çocuklarının ve büyüklerin sadece bayramlarda değil, her zaman yanlarında olacaklarını altını çizerek Gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.