Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, Kızılay Şube Başkanı Civelek’i ziyaret etti

SİYASET 23.11.2018 - 08:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, Kızılay Şube Başkanı Civelek’i ziyaret etti

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk, Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk ve iş adamı Nurullah Uzer, Kızılay Şube Başkanlığı görevine atanan Ercan Civelek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aktürk ve Uzer Kızılay Şube Başkanı Civelek ile bir süre görüştükten sonra yerin görevinin hayırlı olmasını diledi.   Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek ise açıklamasında, Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan işadamı Nurullah Uzer’e ve AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk, Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk ve iş adamı Nurullah Uzer, Kızılay Şube Başkanlığı görevine atanan Ercan Civelek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aktürk ve Uzer Kızılay Şube Başkanı Civelek ile bir süre görüştükten sonra yerin görevinin hayırlı olmasını diledi.

 

Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek ise açıklamasında, Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan işadamı Nurullah Uzer’e ve AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.