Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 14.11.2018 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, Lale Haber’i ziyaret etti

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk, Lale Haber’i ziyaret etti.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti’den Ürgüp Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Aktürk, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Lale Haber Genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre görüşen Aktürk, “ Hepinizin malumu olduğu üzere 31 Mart 2019 tarihinde mahalli idareler seçimleri yapılacak. Bizler de AK Parti’nin bir neferi olarak Ürgüp’ümüze hizmet edebilmek amacıyla aday adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik. Aday adaylık müracaatımızı yaptığımız ilk günden bugüne kadar partililerimizin ve Ürgüplü hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmak bizleri mutlu ediyor. Allah nasip ederde AK Parti’den Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak gösterildiğimiz takdirde tüm partililerimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” diye konuştu.   Lale Haber Genel Yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretinden dolayı AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk’e teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk, Lale Haber’i ziyaret etti.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti’den Ürgüp Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Aktürk, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti. Lale Haber Genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre görüşen Aktürk, “ Hepinizin malumu olduğu üzere 31 Mart 2019 tarihinde mahalli idareler seçimleri yapılacak. Bizler de AK Parti’nin bir neferi olarak Ürgüp’ümüze hizmet edebilmek amacıyla aday adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik. Aday adaylık müracaatımızı yaptığımız ilk günden bugüne kadar partililerimizin ve Ürgüplü hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmak bizleri mutlu ediyor. Allah nasip ederde AK Parti’den Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak gösterildiğimiz takdirde tüm partililerimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” diye konuştu.

 

Lale Haber Genel Yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretinden dolayı AK Parti Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aktürk’e teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.