Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, Pazar yerinde çay ve pide ikramında bulundu

SİYASET 02.02.2019 - 22:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aktürk, Pazar yerinde çay ve pide ikramında bulundu

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Ürgüp Pazar yerinde, sabah erken saatlerde Pazar esnafını ziyaret etti.
  AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Ürgüp Pazar yerinde, sabah erken saatlerde Pazar esnafını ziyaret etti. Aktürk burada Pazar esnafına ve vatandaşlara pide ve çay ikramında bulundu, daha sonra Pazar esnafının sorunlarını dinledi.   Vatandaşlar  tarafından ilgi ile karşılanan AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, “Pazar esnafımıza ikramda bulunarak onlarla beraber kahvaltı ettik.Pidemizi bölüşüp sıcak çayımızı yudumladık. Pazar esnafımızın eksiklerini ve bizlerden olan dileklerini dinledik. Esnafımızın sorunu ortak inşallah bu konuda en güzel çözümler ile geleceğiz. Hiç şüphe yok ki ‘Ürgüp’ tercihini yine hizmetten, istikrardan, güçlü Türkiye’den, kalkınmadan, birlik ve beraberlikten yana kullanacaktır. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi   Aktürk’e teşkilat üyeleri ve gençlik kolları ekibi eşlik etti.  
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Ürgüp Pazar yerinde, sabah erken saatlerde Pazar esnafını ziyaret etti.

 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, Ürgüp Pazar yerinde, sabah erken saatlerde Pazar esnafını ziyaret etti. Aktürk burada Pazar esnafına ve vatandaşlara pide ve çay ikramında bulundu, daha sonra Pazar esnafının sorunlarını dinledi.

 

Vatandaşlar  tarafından ilgi ile karşılanan AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, “Pazar esnafımıza ikramda bulunarak onlarla beraber kahvaltı ettik.Pidemizi bölüşüp sıcak çayımızı yudumladık. Pazar esnafımızın eksiklerini ve bizlerden olan dileklerini dinledik. Esnafımızın sorunu ortak inşallah bu konuda en güzel çözümler ile geleceğiz. Hiç şüphe yok ki ‘Ürgüp’ tercihini yine hizmetten, istikrardan, güçlü Türkiye’den, kalkınmadan, birlik ve beraberlikten yana kullanacaktır. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi

 

Aktürk’e teşkilat üyeleri ve gençlik kolları ekibi eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.