Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, 'Ürgüp'ümüzü yeniden inşa ediyoruz'

İLÇELER 17.11.2020 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aktürk, 'Ürgüp'ümüzü yeniden inşa ediyoruz'

Ürgüp Belediyesi iki aydır sürdürdüğü yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını tamamlanma aşamasına getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Belediyesi iki aydır sürdürdüğü yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını tamamlanma aşamasına getirdi.   Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün her safhasını bizzat takip ettiği çalışmaların tamamlanmasıyla yaklaşık 50 yıldır sıcak asfalt yüzü görmeyen cadde ve sokaklar daha modern bir görünümüz kazanacak.   Özellikle ilçede ana artel olarak tabir edilen ve ticaretin daha fazla döndüğü caddelerdeki çalışmalara ağırlık verildiğini kaydeden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ""Öncelikle Ürgüp'ümüzde ana artel olarak tabir edeceğimiz Dumlupınar caddemizde düzenleme çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık iki aydır bu çalışmalarımız sürüyor. Elektrik direklerinin düzenlenmesinin yanında çarşımızda da kaldırım çalışmalarını tamamladık. En önemlisi de 40-50 yıldır yapılamayan sıcak asfalt çalışmalarımızı yaparak Ürgüp ilçemize yakışır bir yol düzenleme çalışması yapıyoruz. Eski sanayi bulvarından asfalt çalışmalarımıza başladık. Hem Dumlupınar Caddemizde, hem Adnan Kahveci caddemizde, Kavaklıönü ve Güllüce caddelerimizde asfalt çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz" dedi.  
Ürgüp Belediyesi iki aydır sürdürdüğü yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını tamamlanma aşamasına getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Belediyesi iki aydır sürdürdüğü yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını tamamlanma aşamasına getirdi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün her safhasını bizzat takip ettiği çalışmaların tamamlanmasıyla yaklaşık 50 yıldır sıcak asfalt yüzü görmeyen cadde ve sokaklar daha modern bir görünümüz kazanacak.

 

Özellikle ilçede ana artel olarak tabir edilen ve ticaretin daha fazla döndüğü caddelerdeki çalışmalara ağırlık verildiğini kaydeden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ""Öncelikle Ürgüp'ümüzde ana artel olarak tabir edeceğimiz Dumlupınar caddemizde düzenleme çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık iki aydır bu çalışmalarımız sürüyor. Elektrik direklerinin düzenlenmesinin yanında çarşımızda da kaldırım çalışmalarını tamamladık. En önemlisi de 40-50 yıldır yapılamayan sıcak asfalt çalışmalarımızı yaparak Ürgüp ilçemize yakışır bir yol düzenleme çalışması yapıyoruz. Eski sanayi bulvarından asfalt çalışmalarımıza başladık. Hem Dumlupınar Caddemizde, hem Adnan Kahveci caddemizde, Kavaklıönü ve Güllüce caddelerimizde asfalt çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.