MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Albatros Spor Salonu Açıldı

NEVŞEHİR 21.09.2018 - 18:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Albatros Spor Salonu Açıldı

Mülkiyeti Nevşehir Belediyesi ‘ne ait Albatros Spor Merkezi düzenlenen bir törenle açıldı. Hizmete kazandırılan spor salonunun açılışı, renkli görüntülere sahne oldu.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, daire müdürleri, belediye başkanları ve bazı oda başkanlarının da hazır bulunduğu açılışa ilgi yoğun oldu.   Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, daire müdürleri, belediye başkanları ve oda başkanları Albatros Spor salonunu gezerek, işletmeci Selim Özmen’den bilgi aldılar.   Daha sonra kısa bir süre King Boks gösterisi izleyen davetliler, spor salonunun hayırlı olması temennisini ilettiler.
Mülkiyeti Nevşehir Belediyesi ‘ne ait Albatros Spor Merkezi düzenlenen bir törenle açıldı. Hizmete kazandırılan spor salonunun açılışı, renkli görüntülere sahne oldu.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, daire müdürleri, belediye başkanları ve bazı oda başkanlarının da hazır bulunduğu açılışa ilgi yoğun oldu.

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, daire müdürleri, belediye başkanları ve oda başkanları Albatros Spor salonunu gezerek, işletmeci Selim Özmen’den bilgi aldılar.

 

Daha sonra kısa bir süre King Boks gösterisi izleyen davetliler, spor salonunun hayırlı olması temennisini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.