Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji Öğrencileriyle Buluştu

EĞİTİM 30.11.2017 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji Öğrencileriyle Buluştu

Türkiye'yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.
  Türkiye'yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Saat 17.00'de Nevşehir'in tüm öğretmenlerine ve yine saat 19.30 da Nevşehir'in tüm velilerine Kardelen Koleji konferans salonunda seans uygulanacaktır.   Türkiye'yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Saat 17.00'de Nevşehir'in tüm öğretmenlerine ve yine saat 19.30 da Nevşehir'in tüm velilerine Kardelen Koleji konferans salonunda seans uygulanacaktır.   Eğitim ve NPL uzmanı Alişan Kapaklıkaya geçen yıl Nevşehir'de Kardelen Koleji aracılığıyla verdiği konferansın ardından bu yıl yoğun talepler neticesinde yine Kardelen Koleji aracılığıyla ilimizde konferanslarına devam ediyor.   Kardelen Kolejinde uygulanacak program şu şekilde:   09.00 - 12.00 Kardelen Koleji Öğrencilerine,   17.00 - Nevşehir'in Tüm Öğretmenlerine,   19.30 - Nevşehir'in Tüm Öğrenci Velilerine konferans verilecektir.Yer; Özel Kardelen Koleji Konferans salonudur. Tüm halkımız davetlidir.   Peki siyah pantolon anısı ile herkesi ağlatan, duygulandıran eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya kimdir?   Yoksul bir ailede dört kardeşten biri olarak dünyaya gelen Alişan Kapaklıkaya 1985 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. 1985–2000 yılları arasında Adana Merkez'de Milli Eğitim'e bağlı liselerde öğretmenlik yaptı. 1987–1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. 2000 yılında NLP ile tanıştı. NLP ve eğitimi öğrеnmеk Konusun da uzmаnlık alarak uluslarası аlаnlаrdа çаlışmаlаr yaptı. NLP’nin insan yaşamına getirdiği kaliteyi fark etti.   Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anladı. Öğrendiklerini önce kendi hayatına uyguladı. Etkili olduğunu anlayınca eğitimlere başladı.   30 Nisan 2002–Beliz Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirkеti Mаster Practitionеr Of NLP Eğitimi   28 Temmuz 2002-Hаyаt Acаdemy NLP Practitiоner Eğtimi- Münir Arıkan   Nisan 2003–Emeih Eurоpean&Middle Eastern Institute Of Hypnоsis - RobertSmith   INLPTA The Internаtionаl NLP Trainеrs Associationand NLP Grup - Dr. Wyаtt Woddsmаll ve Robеrt Smith   Alişan Kapaklıkaya’nın kitapları;   Sen Hiç Kendini Yaşadın mı?   Bunları Kimseye Anlatmamıştım   Aramızda Kalsın   İçinizdeki Uyuyan Güzeli Uyandır   Sevgi Bahçesinin Bahçıvanı   Yüreğime Dokunan Eller   Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne?
Türkiye'yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.

 

Türkiye'yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Saat 17.00'de Nevşehir'in tüm öğretmenlerine ve yine saat 19.30 da Nevşehir'in tüm velilerine Kardelen Koleji konferans salonunda seans uygulanacaktır.

 

Türkiye'yi ağlatan adam Alişan Kapaklıkaya Kardelen Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Saat 17.00'de Nevşehir'in tüm öğretmenlerine ve yine saat 19.30 da Nevşehir'in tüm velilerine Kardelen Koleji konferans salonunda seans uygulanacaktır.

 

Eğitim ve NPL uzmanı Alişan Kapaklıkaya geçen yıl Nevşehir'de Kardelen Koleji aracılığıyla verdiği konferansın ardından bu yıl yoğun talepler neticesinde yine Kardelen Koleji aracılığıyla ilimizde konferanslarına devam ediyor.

 

Kardelen Kolejinde uygulanacak program şu şekilde:

 

09.00 - 12.00 Kardelen Koleji Öğrencilerine,

 

17.00 - Nevşehir'in Tüm Öğretmenlerine,

 

19.30 - Nevşehir'in Tüm Öğrenci Velilerine konferans verilecektir.Yer; Özel Kardelen Koleji Konferans salonudur. Tüm halkımız davetlidir.

 

Peki siyah pantolon anısı ile herkesi ağlatan, duygulandıran eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya kimdir?

 

Yoksul bir ailede dört kardeşten biri olarak dünyaya gelen Alişan Kapaklıkaya 1985 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. 1985–2000 yılları arasında Adana Merkez'de Milli Eğitim'e bağlı liselerde öğretmenlik yaptı. 1987–1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. 2000 yılında NLP ile tanıştı. NLP ve eğitimi öğrеnmеk Konusun da uzmаnlık alarak uluslarası аlаnlаrdа çаlışmаlаr yaptı. NLP’nin insan yaşamına getirdiği kaliteyi fark etti.

 

Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anladı. Öğrendiklerini önce kendi hayatına uyguladı. Etkili olduğunu anlayınca eğitimlere başladı.

 

30 Nisan 2002–Beliz Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirkеti Mаster Practitionеr Of NLP Eğitimi

 

28 Temmuz 2002-Hаyаt Acаdemy NLP Practitiоner Eğtimi- Münir Arıkan

 

Nisan 2003–Emeih Eurоpean&Middle Eastern Institute Of Hypnоsis - RobertSmith

 

INLPTA The Internаtionаl NLP Trainеrs Associationand NLP Grup - Dr. Wyаtt Woddsmаll ve Robеrt Smith

 

Alişan Kapaklıkaya’nın kitapları;

 

Sen Hiç Kendini Yaşadın mı?

 

Bunları Kimseye Anlatmamıştım

 

Aramızda Kalsın

 

İçinizdeki Uyuyan Güzeli Uyandır

 

Sevgi Bahçesinin Bahçıvanı

 

Yüreğime Dokunan Eller

 

Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.