Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Alişan Kapaklıkaya Konferansında Kardelen Koleji Doldu Taştı

EĞİTİM 01.12.2017 - 14:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Alişan Kapaklıkaya Konferansında Kardelen Koleji Doldu Taştı

Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen Alişan Kapaklıkaya konferansı bu yılda Nevşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
  Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen Alişan Kapaklıkaya konferansı bu yılda Nevşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.   Öğleden önce öğrencilere, öğleden sonra ise Nevşehir'in tüm öğretmenlerine verilen konferans akşam 19.30'da da ise Nevşehir'in tüm velilerine düzenlenen seansla devam etti. Konferansa Nevşehir valisi İlhami Aktaş'ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi Rektörü Mahsar Bağlı'nın eşi Sevda Bağlı, Nevşehir Diş Hastanesi Başhekimi ve KADEM il temsilcisi İlkay Akün, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltuk, Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kuru Başkanı Yücel Menekşe, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu üyeleri, okul müdürleri, idareciler ve öğrenci velileri katıldı.   Nevşehir halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Alişan Kapaklıkaya; bu ilginin yalnız şahsına duyulan bir ilgi olmadığını aynı zamanda Kardelen Kolejine olan güvenin de bir göstergesi olduğunu gösterir dedi. Kardelen Koleji konferans salonunda 700 e yakın velinin ağırlandığı konferansın ardından Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe tarafından Alişan Kapaklıkaya'ya kardelen tabağı hediye edildi.
Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen Alişan Kapaklıkaya konferansı bu yılda Nevşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

 

Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen Alişan Kapaklıkaya konferansı bu yılda Nevşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

 

Öğleden önce öğrencilere, öğleden sonra ise Nevşehir'in tüm öğretmenlerine verilen konferans akşam 19.30'da da ise Nevşehir'in tüm velilerine düzenlenen seansla devam etti. Konferansa Nevşehir valisi İlhami Aktaş'ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi Rektörü Mahsar Bağlı'nın eşi Sevda Bağlı, Nevşehir Diş Hastanesi Başhekimi ve KADEM il temsilcisi İlkay Akün, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltuk, Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kuru Başkanı Yücel Menekşe, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu üyeleri, okul müdürleri, idareciler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Nevşehir halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Alişan Kapaklıkaya; bu ilginin yalnız şahsına duyulan bir ilgi olmadığını aynı zamanda Kardelen Kolejine olan güvenin de bir göstergesi olduğunu gösterir dedi. Kardelen Koleji konferans salonunda 700 e yakın velinin ağırlandığı konferansın ardından Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe tarafından Alişan Kapaklıkaya'ya kardelen tabağı hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.