Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Alkan, Arakan’da

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2013 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Alkan, Arakan’da

Suriye’de savaşın devam ettiği süre boyunca beş kez sıcak bölgelere girerek büyük riskler altında kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla çekimler yapan Kapadokya TV ekibi Halep, İdlib, Al-Bab kentlerinde çatışmaları dakika dakika kaydederek büyük bir habercilik başarısına imza atmıştı. İç savaşın acılarını yaşayan Afganistan ve Afrika’nın fakir ülkesi Sierra Leone’de aynı şekilde belgesel çekimlerini gerçekleştiren Kapadokya TV Genel Yayın Yönetmeni-Savaş Muhabiri Behçet Alkan bu kez Budist çetelerin Müslümanları diri diri yaktıkları Arakan’a gitti. Kapadokya Medya Grup Genel Müdürü (Ak Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı) Av. Mahmut Uluer’in talimatları doğrultusunda çatışmaların yaşandığı bölgelerde yeni bir habercilik başarısına imza atacak olan Kapadokya TV ekibi ülkede yaşanan dramı gözler önüne serecek.
Suriye’de savaşın devam ettiği süre boyunca beş kez sıcak bölgelere girerek büyük riskler altında kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla çekimler yapan Kapadokya TV ekibi Halep, İdlib, Al-Bab kentlerinde çatışmaları dakika dakika kaydederek büyük bir habercilik başarısına imza atmıştı.
İç savaşın acılarını yaşayan Afganistan ve Afrika’nın fakir ülkesi Sierra Leone’de aynı şekilde belgesel çekimlerini gerçekleştiren Kapadokya TV Genel Yayın Yönetmeni-Savaş Muhabiri Behçet Alkan bu kez Budist çetelerin Müslümanları diri diri yaktıkları Arakan’a gitti.
Kapadokya Medya Grup Genel Müdürü (Ak Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı) Av. Mahmut Uluer’in talimatları doğrultusunda çatışmaların yaşandığı bölgelerde yeni bir habercilik başarısına imza atacak olan Kapadokya TV ekibi ülkede yaşanan dramı gözler önüne serecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.