Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Alperen Ocakları, 'Cumhur İttifakının' Yanındayız

SİYASET 10.06.2018 - 15:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Alperen Ocakları, 'Cumhur İttifakının' Yanındayız

Alperen Ocakları tarafından yapılan yazılı açıklamada Cumhur İttifakının yanında olduklarını açıklandı.
Alperen Ocakları Nevşehir Şubesi tarafından İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Musa Ertaş’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda ‘Alperenlerden İYİ Parti kararı’ paylaşımının ardından Alperen Ocakları Nevşehir Şubesi biz ‘Cumhur İttifakının’ yanındayız mesajı yayınlandı.   Alperen Ocakları Nevşehir Şubesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Alperen Ocakları olarak, İyi parti milletvekili adayı Sayın Musa Ertaş'ın sosyal medyada paylaşmış olduğu  " Alperenlerden iyi parti kararı"  adlı paylaşıma karşı bu açıklamayı yapma gereği htik. Bizler Alperenler olarak her zaman Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını davamız bildik, bu uğurda mücadele ettik ve aynı azimle, heyecanla bu mücadeleye devam edeceğiz. Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanet bıraktığı Alperenler, Türkiye'de temiz kalmayi başarmış ender hareketin temsilcileridir.  Milletimizin seçim için  sandığa gitme zamanı  yaklaştığı  şu günlerde görmekteyiz ki , seçimden seçime hatırlanan Muhsin Yazıcıoğlu ve Alperenler yine bir takım oyunlara alet edilmeye çalışılmaktadır. Ve bir takım siyasiler de bu oyunların içerisinde yer almaktadır. Siyasi ikbal uğruna, menfaat oluşturmaya çalışanların şunu bilmesi gerekir ki; Şehid Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Alperenlerinin  bu basit entrikalara karşı tavrı nettir. Söz konusu paylaşımda olduğu gibi Alperenlerin iyi partiyi desteklediği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Alperenleri temsilen açıklama yapma hakkı, Alperen Ocakları Genel Merkezine ve İl yönetimlerine aittir. Kim olduğu belli olmayan insanların Alperenler adına açıklama yapmasını kesinlikle kabul görmeyeceğini beyan ediyor ve bunu çıkarları uğruna kullananların küçülmesini esefle izliyoruz. Alperen Ocakları olarak, Genel Merkezimizin ve BBP Genel Merkezinin aldığı Cumhur İttifakı kararının sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz.  Fitne çıkarmak için çabalayanlara karşı, milletimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz.”
Alperen Ocakları tarafından yapılan yazılı açıklamada Cumhur İttifakının yanında olduklarını açıklandı.

Alperen Ocakları Nevşehir Şubesi tarafından İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Musa Ertaş’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda ‘Alperenlerden İYİ Parti kararı’ paylaşımının ardından Alperen Ocakları Nevşehir Şubesi biz ‘Cumhur İttifakının’ yanındayız mesajı yayınlandı.

 

Alperen Ocakları Nevşehir Şubesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


“Alperen Ocakları olarak, İyi parti milletvekili adayı Sayın Musa Ertaş'ın sosyal medyada paylaşmış olduğu  " Alperenlerden iyi parti kararı"  adlı paylaşıma karşı bu açıklamayı yapma gereği htik.


Bizler Alperenler olarak her zaman Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını davamız bildik, bu uğurda mücadele ettik ve aynı azimle, heyecanla bu mücadeleye devam edeceğiz. Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanet bıraktığı Alperenler, Türkiye'de temiz kalmayi başarmış ender hareketin temsilcileridir. 


Milletimizin seçim için  sandığa gitme zamanı  yaklaştığı  şu günlerde görmekteyiz ki , seçimden seçime hatırlanan Muhsin Yazıcıoğlu ve Alperenler yine bir takım oyunlara alet edilmeye çalışılmaktadır. Ve bir takım siyasiler de bu oyunların içerisinde yer almaktadır. Siyasi ikbal uğruna, menfaat oluşturmaya çalışanların şunu bilmesi gerekir ki; Şehid Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Alperenlerinin  bu basit entrikalara karşı tavrı nettir. Söz konusu paylaşımda olduğu gibi Alperenlerin iyi partiyi desteklediği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.


Alperenleri temsilen açıklama yapma hakkı, Alperen Ocakları Genel Merkezine ve İl yönetimlerine aittir. Kim olduğu belli olmayan insanların Alperenler adına açıklama yapmasını kesinlikle kabul görmeyeceğini beyan ediyor ve bunu çıkarları uğruna kullananların küçülmesini esefle izliyoruz.


Alperen Ocakları olarak, Genel Merkezimizin ve BBP Genel Merkezinin aldığı Cumhur İttifakı kararının sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz. 
Fitne çıkarmak için çabalayanlara karşı, milletimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.