Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Alperen Ocakları ‘Rasim Ozan Kütahyalı Haddini Bil'

GÜNCEL 11.10.2017 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Alperen Ocakları ‘Rasim Ozan Kütahyalı Haddini Bil'

Sabah Gazetesinde Rasim Ozan Kütahyalı’nın yayımlanan köşe yazısında Abdullah Çatlı’ya faşist katil yakıştırmasına Alperen Ocakları tarafından cevap gecikmedi.
  Sabah Gazetesinde Rasim Ozan Kütahyalı’nın yayımlanan köşe yazısında Abdullah Çatlı’ya faşist katil yakıştırmasına Alperen Ocakları tarafından cevap gecikmedi.   Rasim Ozan Kütahyalı’nın Sabah Gazetesinde ki dün yayımlanan köşe yazısında Abdullah Çatlı’yı faşist katil benzetmesi yapmasına ilk tepki Alperen Ocaklarından geldi. Alperen Ocakları tarafından yapılan yazılı açıklamada “Şimdi bakıyoruz da memleketin çakalları bir araya gelmiş koro kurmuş” ifadelerini kullandı.   Alperen Ocakları tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;   "Biz Abdullah Çatlı'yı temiz Anadolu çocuğu olarak tanıdık." demişti Muhsin Başkan. Bu söz; Reis hayatta iken fotoğraf çektirmek için sıraya giripte, Susurluk suikastinden sonra tanımayanlara, Türkiye’yi ihtilal’e sürükleyen yegâne adam olarak ananlara, Neredeyse "Adnan Menderes'in idamını bile Çatlı organize etti" diyecek konuma gelenlere,"Abdullah ÇATLI diye birisini tanımadığını ifade edip, mezarı başına dahi gelmeye çekinen korkaklara, Öyle bir tokat koydu ki daha da konuşamadılar. Taaa ki Başkanda gidene dek... Hani Remziye ÇATLI annemiz diyorduya; "Oğlum hayattayken herkes susardı, oğlum öldü herkesin çenesi düştü. Demek ki tüm ülkenin çenesini benim oğlum tutuyormuş!"  Aynen öyle anne... Muhsin Başkan ve "Gardaşım" dediği Reis Abdullah ÇATLI hayatta iken çakalların sesi çıkmazdı, çıkamazdı... Ve Onlar gitti... Şimdiler de bakıyoruz da memleketin bütün çakalları bir araya gelmiş koro kurmuş.  Çakallar ve sahipleri iyi bilsin ki; "KİMSEDEN ÇEKİNCEMIZ KORKUMUZ YOK! BİZ, REİSİ TERTEMİZ ANADOLU, NEVŞEHIR EVLADI OLARAK TANIDIK, BİLDİK... BÖYLE DE BİLECEĞİZ..." Türk isminden rahatsız olan ve kendisini "Fetullahçı" olarak addeden, ADINI SÖYLEMEYE HİCAP DUYDUĞUMUZ ŞAHIS'ında haddini bilmesi gerektiğini belirtiyor, Abdullah ÇATLI ismi üzerinden teoriler uydurmasının da kendisi için hayır getirmeyeceğini Nevşehirliler olarak hatırlatıyoruz. "
Sabah Gazetesinde Rasim Ozan Kütahyalı’nın yayımlanan köşe yazısında Abdullah Çatlı’ya faşist katil yakıştırmasına Alperen Ocakları tarafından cevap gecikmedi.

 

Sabah Gazetesinde Rasim Ozan Kütahyalı’nın yayımlanan köşe yazısında Abdullah Çatlı’ya faşist katil yakıştırmasına Alperen Ocakları tarafından cevap gecikmedi.

 

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Sabah Gazetesinde ki dün yayımlanan köşe yazısında Abdullah Çatlı’yı faşist katil benzetmesi yapmasına ilk tepki Alperen Ocaklarından geldi. Alperen Ocakları tarafından yapılan yazılı açıklamada “Şimdi bakıyoruz da memleketin çakalları bir araya gelmiş koro kurmuş” ifadelerini kullandı.

 

Alperen Ocakları tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;

 

"Biz Abdullah Çatlı'yı temiz Anadolu çocuğu olarak tanıdık." demişti Muhsin Başkan.


Bu söz; Reis hayatta iken fotoğraf çektirmek için sıraya giripte, Susurluk suikastinden sonra tanımayanlara, Türkiye’yi ihtilal’e sürükleyen yegâne adam olarak ananlara, Neredeyse "Adnan Menderes'in idamını bile Çatlı organize etti" diyecek konuma gelenlere,"Abdullah ÇATLI diye birisini tanımadığını ifade edip, mezarı başına dahi gelmeye çekinen korkaklara, Öyle bir tokat koydu ki daha da konuşamadılar. Taaa ki Başkanda gidene dek...

Hani Remziye ÇATLI annemiz diyorduya; "Oğlum hayattayken herkes susardı, oğlum öldü herkesin çenesi düştü. Demek ki tüm ülkenin çenesini benim oğlum tutuyormuş!" 
Aynen öyle anne...


Muhsin Başkan ve "Gardaşım" dediği Reis Abdullah ÇATLI hayatta iken çakalların sesi çıkmazdı, çıkamazdı...


Ve Onlar gitti...


Şimdiler de bakıyoruz da memleketin bütün çakalları bir araya gelmiş koro kurmuş. 
Çakallar ve sahipleri iyi bilsin ki;



"KİMSEDEN ÇEKİNCEMIZ KORKUMUZ YOK! BİZ, REİSİ TERTEMİZ ANADOLU, NEVŞEHIR EVLADI OLARAK TANIDIK, BİLDİK... BÖYLE DE BİLECEĞİZ..."



Türk isminden rahatsız olan ve kendisini "Fetullahçı" olarak addeden, ADINI SÖYLEMEYE HİCAP DUYDUĞUMUZ ŞAHIS'ında haddini bilmesi gerektiğini belirtiyor, Abdullah ÇATLI ismi üzerinden teoriler uydurmasının da kendisi için hayır getirmeyeceğini Nevşehirliler olarak hatırlatıyoruz. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.