Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altındağ Belediyespor Mutlu Sona Ulaştı

SPOR 29.03.2017 - 00:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altındağ Belediyespor Mutlu Sona Ulaştı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Altındağ Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Sivas temsilcisi Yıldızeli Birlikspor'u 4-0 yenerek, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Nevşehirspor ile birlikte mücadele eden Altındağ Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Sivas temsilcisi Yıldızeli Birlikspor'u 4-0 yenerek, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.   20 golün atıldığı 24. Hafta'da oynanan 6 maçın 2'sini ev sahibi takım kazanırken, 4 galibiyeti de konuk takımlar elde etti.   Altındağ Sahası'nda oynanan Altındağ Belediyespor-Yıldızeli Birlikspor karşılaşmasını Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor, Barlas Yener (3) ve Emrah Sürücü'nün attığı gollerle küme düşen Yıldızeli Birlikspor'u 4-0 yendi. Altındağ Belediyespor, bu sonuçla, ligin bitmesine iki hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.            Kırşehirspor ile Pazar günü ligdeki son karşılaşmasını Ahi Stadı'nda yapacak olan Başkent temsilcisi Altındağ Belediyespor, sahadan puansız ayrılsa da, takipçisi Aksaray Belediyespor karşısındaki ikili averaj üstünlüğü nedeniyle şampiyonluğunu ilan edecek.     Aksaray Belediyespor, deplasmanda MKE Kırıkkalespor'u 3-2 yenmesine rağmen, şampiyonluk umutlarını son iki haftaya girerken kaybetti.            Haftayı bay olduğu için maç yapmadan geçiren Kırşehirspor, 28 puanda kalırken, haftayı galibiyetle geçen Kayseri Şekerspor, bir puan yükselince, yeşil-beyazlılar 7'inci sıraya indi.     Toplu Sonuçlar Talasgücü Bld.- Çubukspor: 0-2, Zara Bld.-Nevşehirspor: 1-4, Kırıkkalespor- Aksaray Bld.: 2-3, Kazan Bld.- Kayseri Şeker: 1-2, Altındağ Bld.- Yıldızeli Birlik: 4-0, Sivas Demir- Yozgatspor: 1-0, Kırşehirspor (Bay)     Gelecek Maçlar (2 Nisan) Kırşehirspor-Altındağ Bld. Yıldızeli Birlik- Kazan Bld. Kayseri Şeker- Kırıkkalespor Aksaray Bld.- Zara Bld. Nevşehirspor- Talasgücü Bld. Çubukspor- Sivas Demir Yozgatspor (Bay)  
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Altındağ Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Sivas temsilcisi Yıldızeli Birlikspor'u 4-0 yenerek, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Nevşehirspor ile birlikte mücadele eden Altındağ Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Sivas temsilcisi Yıldızeli Birlikspor'u 4-0 yenerek, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

 

20 golün atıldığı 24. Hafta'da oynanan 6 maçın 2'sini ev sahibi takım kazanırken, 4 galibiyeti de konuk takımlar elde etti.

 


Altındağ Sahası'nda oynanan Altındağ Belediyespor-Yıldızeli Birlikspor karşılaşmasını Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor, Barlas Yener (3) ve Emrah Sürücü'nün attığı gollerle küme düşen Yıldızeli Birlikspor'u 4-0 yendi. Altındağ Belediyespor, bu sonuçla, ligin bitmesine iki hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.
        

 

Kırşehirspor ile Pazar günü ligdeki son karşılaşmasını Ahi Stadı'nda yapacak olan Başkent temsilcisi Altındağ Belediyespor, sahadan puansız ayrılsa da, takipçisi Aksaray Belediyespor karşısındaki ikili averaj üstünlüğü nedeniyle şampiyonluğunu ilan edecek.

 

 

Aksaray Belediyespor, deplasmanda MKE Kırıkkalespor'u 3-2 yenmesine rağmen, şampiyonluk umutlarını son iki haftaya girerken kaybetti.
        

 

Haftayı bay olduğu için maç yapmadan geçiren Kırşehirspor, 28 puanda kalırken, haftayı galibiyetle geçen Kayseri Şekerspor, bir puan yükselince, yeşil-beyazlılar 7'inci sıraya indi.
 
 
Toplu Sonuçlar
Talasgücü Bld.- Çubukspor: 0-2,
Zara Bld.-Nevşehirspor: 1-4,
Kırıkkalespor- Aksaray Bld.: 2-3,
Kazan Bld.- Kayseri Şeker: 1-2,
Altındağ Bld.- Yıldızeli Birlik: 4-0,
Sivas Demir- Yozgatspor: 1-0,
Kırşehirspor (Bay)
 
 
Gelecek Maçlar (2 Nisan)
Kırşehirspor-Altındağ Bld.
Yıldızeli Birlik- Kazan Bld.
Kayseri Şeker- Kırıkkalespor
Aksaray Bld.- Zara Bld.
Nevşehirspor- Talasgücü Bld.
Çubukspor- Sivas Demir
Yozgatspor (Bay)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.