MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık , 'Aman Allah'ım bu ne biçim düzen? '

SİYASET 26.10.2020 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınışık , 'Aman Allah'ım bu ne biçim düzen? '

Yeniden Refah Partisinin genç İl Başkanı Aldulgani Altınışık, Nevşehir'deki kiralık işyerleri ve kira fiyatlarından bir hayli dertli.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinin genç İl Başkanı Aldulgani Altınışık, Nevşehir'deki kiralık işyerleri ve kira fiyatlarından bir hayli dertli.     Parti il binasını taşımaya hazırlanan ve bir süredir partinin tüm faaliyetlerine uygun fiziki şartlarda ve uygun bir kira fiyatında yer arayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Nevşehir'de adeta tekelleşen kiralık işyerlerinden dert yandı.     Başkan Altınışık, "Bu konuyu genelde kimse dile getirmiyor. Zira Nevşehir'de ne yazık ki kiralık işyerlerinin büyük bir bölümü 4-5 zengin ailenin tekeline girmiş. Kimsenin malında mülkünde gözümüz yok. Ancak bu durum özellikle kiralık işyeri arayan, ev arayanların mağduriyetine neden oluyor. Aynı düşünce yapısını paylaşan söz konusu kesim ne yazık ki özellikle konu bir siyasi partiye kiralık işyeri vermekte her nedense farklı tavırlar içerisine giriyor. Bu memleket hepimizin. Herhangi bir siyasi parti ayırımı yapılmaksızın söz konusu adeta tekelleşen bu insanları insafa davet ediyorum" dedi.  
Yeniden Refah Partisinin genç İl Başkanı Aldulgani Altınışık, Nevşehir'deki kiralık işyerleri ve kira fiyatlarından bir hayli dertli.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinin genç İl Başkanı Aldulgani Altınışık, Nevşehir'deki kiralık işyerleri ve kira fiyatlarından bir hayli dertli.  

 

Parti il binasını taşımaya hazırlanan ve bir süredir partinin tüm faaliyetlerine uygun fiziki şartlarda ve uygun bir kira fiyatında yer arayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Nevşehir'de adeta tekelleşen kiralık işyerlerinden dert yandı.  

 

Başkan Altınışık, "Bu konuyu genelde kimse dile getirmiyor. Zira Nevşehir'de ne yazık ki kiralık işyerlerinin büyük bir bölümü 4-5 zengin ailenin tekeline girmiş. Kimsenin malında mülkünde gözümüz yok. Ancak bu durum özellikle kiralık işyeri arayan, ev arayanların mağduriyetine neden oluyor. Aynı düşünce yapısını paylaşan söz konusu kesim ne yazık ki özellikle konu bir siyasi partiye kiralık işyeri vermekte her nedense farklı tavırlar içerisine giriyor. Bu memleket hepimizin. Herhangi bir siyasi parti ayırımı yapılmaksızın söz konusu adeta tekelleşen bu insanları insafa davet ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.