MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık, 'Babalar gününüz kutlu olsun'

GÜNCEL 20.06.2020 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınışık, 'Babalar gününüz kutlu olsun'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, babalar gününü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, babalar gününü kutladı.   Altınışık, “Bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evimizin direği ve mutluluk kaynağı olan babalarımız, yaşam deneyimleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuş, hayatın her alanında bizleri geleceğe hazırlamışlardır. Her anımızda varlıklarıyla gurur duyduğumuz babalarımıza hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeli, yılda bir gün değil, her an saygı ve sevgiyle anmalıyız. Bizim için dünyadaki kahramanımız olan babalarımızın Babalar Günü`nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmeleri dileğiyle saygılar sunuyorum” dedi.  
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, babalar gününü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, babalar gününü kutladı.

 

Altınışık, “Bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evimizin direği ve mutluluk kaynağı olan babalarımız, yaşam deneyimleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuş, hayatın her alanında bizleri geleceğe hazırlamışlardır. Her anımızda varlıklarıyla gurur duyduğumuz babalarımıza hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeli, yılda bir gün değil, her an saygı ve sevgiyle anmalıyız. Bizim için dünyadaki kahramanımız olan babalarımızın Babalar Günü`nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmeleri dileğiyle saygılar sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.