Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Ailesi İftarda Buluştu

EĞİTİM 18.06.2017 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Ailesi İftarda Buluştu

Altınyıldız Eğitim Kurumları idareci, öğretmen ve personeli yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi.
Altınyıldız Eğitim Kurumları idareci, öğretmen ve personeli yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi.   2016-2017 eğitim –öğretim döneminin sona ermesinin ardından mesleki çalışmaların yapıldığı bu günlerde Altınyıldız Eğitim Kurumlarında çalışan öğretmen ve personel düzenlenen iftara aileleri ile katıldı.   Bir arada olmanın birlikte olmanın aile olmanın verdiği mutlulukla iftarını yapan misafirlerimiz iftar sonunda yapılan sohbetlerle de keyifli ve huzurlu bir akşam geçirdiklerini dile getirdiler.   Kurum Müdürü Mehmet Eravcı yemek sonunda yaptığı konuşmada katılan herkese teşekkür etti ve emekliye ayrılan Sınıf öğretmenleri Keriman Şarlak ve aramızdan ayrılan Türkçe Öğretmeni Yunus Erdoğan ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Saliha Erdoğan ve İngilizce Öğretmeni Selime Aydın için duyduğu hüznü dile getirdi.   Altınyıldız Kurumuna olan katkılarından,verdikleri emekten dolayı kendilerine tekrar teşekkür etti.Ardından öğretmenler tarafından alınan hediyeleri ve plaketlerini kendilerine takdim etti. Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak iftar programımıza katılan bütün aile üyelerimize teşekkür ediyor.Tüm İslam aleminin ramazanının mübarek olmasını temenni ediyoruz. dedi
Altınyıldız Eğitim Kurumları idareci, öğretmen ve personeli yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi.

Altınyıldız Eğitim Kurumları idareci, öğretmen ve personeli yapılan iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

2016-2017 eğitim –öğretim döneminin sona ermesinin ardından mesleki çalışmaların yapıldığı bu günlerde Altınyıldız Eğitim Kurumlarında çalışan öğretmen ve personel düzenlenen iftara aileleri ile katıldı.

 

Bir arada olmanın birlikte olmanın aile olmanın verdiği mutlulukla iftarını yapan misafirlerimiz iftar sonunda yapılan sohbetlerle de keyifli ve huzurlu bir akşam geçirdiklerini dile getirdiler.

 

Kurum Müdürü Mehmet Eravcı yemek sonunda yaptığı konuşmada katılan herkese teşekkür etti ve emekliye ayrılan Sınıf öğretmenleri Keriman Şarlak ve aramızdan ayrılan Türkçe Öğretmeni Yunus Erdoğan ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Saliha Erdoğan ve İngilizce Öğretmeni Selime Aydın için duyduğu hüznü dile getirdi.

 

Altınyıldız Kurumuna olan katkılarından,verdikleri emekten dolayı kendilerine tekrar teşekkür etti.Ardından öğretmenler tarafından alınan hediyeleri ve plaketlerini kendilerine takdim etti. Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak iftar programımıza katılan bütün aile üyelerimize teşekkür ediyor.Tüm İslam aleminin ramazanının mübarek olmasını temenni ediyoruz. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.