Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız'da Hemşireler Haftası Kutladı

SAĞLIK 16.05.2017 - 15:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız'da Hemşireler Haftası Kutladı

Milletvekili Mustafa Açıkgöz Altınyıldızlı Hemşirelerle 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını Kutladı
Milletvekili Mustafa Açıkgöz Altınyıldızlı Hemşirelerle 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını Kutladı   Altınyıldız Eğitim Kurumları konferans salonunda 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlama programına Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz teşrif ettiler.Öğrenciler tarafından çiçeklerle ve büyük bir alkış tufanıyla karşılandı.   2013 yılında ilimizde ilk özel Sağlık Meslek Lisesi olarak Hemşirelik ve A.T.T Alanlarına öğrenci yetiştirilmesine başlandı. İlk mezunların verileceği bu yıl görkemli bir hemşirelik haftası kutlama programı yapıldı.   Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz günün anlam ve önemine münhasır konuşmasında ;sağlık camiasında çalışan hemşirelerin kutsal bir görev icra ettiklerini, her zaman meşakketlerle çalışmalarının karşılığının kul ve Allah katında büyük olduğunu ifade etti.   Kendi eşinin ve akrabalarında da sağlık hizmetleri alanın hemşire olarak görev yaptıklarını, öğrencilerimizin de kendilerine çok güzel kutsal bir meslek seçiminde bulundukların ifade ettiler.   Sağlık sektöründe her zaman istihdam imkanı bulunduğunu ve şehir hastanelerinin açılması ile istihdamın hızlanacağını söyledi. Sağlık hizmeti sunacak öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen Altınyıldız Eğitim kurumları ailesine teşekkür ederek ,başarılar diledi.   Bu mesleğe gönül veren öğrenci ve tüm hemşirelerin “Hemşireler Haftasını” kutladı. Öğrencilerde bu coşkulu ve anlamlı konuşmayı ayakta alkışlayarak hatıra fotoğraf çekimi yapıldı.  
Milletvekili Mustafa Açıkgöz Altınyıldızlı Hemşirelerle 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını Kutladı

Milletvekili Mustafa Açıkgöz Altınyıldızlı Hemşirelerle 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını Kutladı

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları konferans salonunda 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlama programına Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz teşrif ettiler.Öğrenciler tarafından çiçeklerle ve büyük bir alkış tufanıyla karşılandı.

 

2013 yılında ilimizde ilk özel Sağlık Meslek Lisesi olarak Hemşirelik ve A.T.T Alanlarına öğrenci yetiştirilmesine başlandı. İlk mezunların verileceği bu yıl görkemli bir hemşirelik haftası kutlama programı yapıldı.

 

Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz günün anlam ve önemine münhasır konuşmasında ;sağlık camiasında çalışan hemşirelerin kutsal bir görev icra ettiklerini, her zaman meşakketlerle çalışmalarının karşılığının kul ve Allah katında büyük olduğunu ifade etti.

 

Kendi eşinin ve akrabalarında da sağlık hizmetleri alanın hemşire olarak görev yaptıklarını, öğrencilerimizin de kendilerine çok güzel kutsal bir meslek seçiminde bulundukların ifade ettiler.

 

Sağlık sektöründe her zaman istihdam imkanı bulunduğunu ve şehir hastanelerinin açılması ile istihdamın hızlanacağını söyledi. Sağlık hizmeti sunacak öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen Altınyıldız Eğitim kurumları ailesine teşekkür ederek ,başarılar diledi.

 

Bu mesleğe gönül veren öğrenci ve tüm hemşirelerin “Hemşireler Haftasını” kutladı. Öğrencilerde bu coşkulu ve anlamlı konuşmayı ayakta alkışlayarak hatıra fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.