Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlarının Gününü Kutluyor

EĞİTİM 07.03.2017 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlarının Gününü Kutluyor

Altınyıldız Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlarının Gününü nedeniyle mesaj yayımladı.
Altınyıldız Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlarının Gününü nedeniyle mesaj yayımladı.    Altınyıldız Eğitim Kurumları mesajında ; Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir.Toplumda her zaman sevgi ve saygıyı hak etmektedir. “Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazdır.Her zorlukta engin sabrını sergileyerek, en büyük mutlulukların ardındaki kahramanlardır dedi. Sevgili Peygamberimizin, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur.Kadınlar toplumun en küçük yapı taşını oluşturan ailenin temelidir.   Türk toplumunun gelişip yükselmesinde aile yapısının önemine inanan Atatürk; “Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her bir devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir.” demiştir.   Hem kurtuluş savaşı günlerinde hemde 15 Temmuz Darbe girişiminde Türk kadını görev ve sorumluluk bilinci içerisinde her an üzerine düşen girişimleri gerçekleştirmiş, mücadelede erkek kadın ayrımı yapmaksızın her alanda ülkesi milleti ve ailesi için her zorluğa gögüs germiş ve üstesinden gelmiştir. Kadınlar; yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar annelerimizin, kız kardeşlerimizin, kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.   Toplumsal yaşamın içerisinde kadınlarımız her an üretken ve tüm zorluklara gögüs geren bir mücadele abisesi olmuştur. Türk erkeği, Atatürk’ün izinde kadına gerekli değeri ve önemi vererek onun haklarını korumada kadının yanında yerini almaktadır.Günümüzde hala kadının yeri henüz istenilen seviyeye gelmemiştir.Kadına şiddet devam ettiği sürece mücadele devam etmelidir. “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün anlamını idrak etmiş eğitimli ve duygusal algının öneminin kavranması ile gerçek anlamına ulaşacaktır.Kadınlarımızın,kızlarımızın Altınyıldız Eğitim Kurumları ailesi olarak yalnızca 8 Mart da değil daima yanlarındayız. Tüm dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz.   Altınyıldız Eğitim Kurumları;Dünyamızı küçük dokunuşları ile güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor. denildi  
Altınyıldız Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlarının Gününü nedeniyle mesaj yayımladı.

Altınyıldız Eğitim Kurumları 8 Mart Dünya Kadınlarının Gününü nedeniyle mesaj yayımladı. 

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları mesajında ; Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir.Toplumda her zaman sevgi ve saygıyı hak etmektedir. “Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazdır.Her zorlukta engin sabrını sergileyerek, en büyük mutlulukların ardındaki kahramanlardır dedi. Sevgili Peygamberimizin, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur.Kadınlar toplumun en küçük yapı taşını oluşturan ailenin temelidir.

 

Türk toplumunun gelişip yükselmesinde aile yapısının önemine inanan Atatürk; “Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her bir devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir.” demiştir.

 

Hem kurtuluş savaşı günlerinde hemde 15 Temmuz Darbe girişiminde Türk kadını görev ve sorumluluk bilinci içerisinde her an üzerine düşen girişimleri gerçekleştirmiş, mücadelede erkek kadın ayrımı yapmaksızın her alanda ülkesi milleti ve ailesi için her zorluğa gögüs germiş ve üstesinden gelmiştir. Kadınlar; yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar annelerimizin, kız kardeşlerimizin, kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

 

Toplumsal yaşamın içerisinde kadınlarımız her an üretken ve tüm zorluklara gögüs geren bir mücadele abisesi olmuştur. Türk erkeği, Atatürk’ün izinde kadına gerekli değeri ve önemi vererek onun haklarını korumada kadının yanında yerini almaktadır.Günümüzde hala kadının yeri henüz istenilen seviyeye gelmemiştir.Kadına şiddet devam ettiği sürece mücadele devam etmelidir. “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün anlamını idrak etmiş eğitimli ve duygusal algının öneminin kavranması ile gerçek anlamına ulaşacaktır.Kadınlarımızın,kızlarımızın Altınyıldız Eğitim Kurumları ailesi olarak yalnızca 8 Mart da değil daima yanlarındayız. Tüm dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları;Dünyamızı küçük dokunuşları ile güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.