Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Eğitim Kurumlarından Emniyet Müdürlüğüne Başsağlığı Ve Dayanışma Ziyareti

EĞİTİM 14.12.2016 - 17:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Eğitim Kurumlarından Emniyet Müdürlüğüne Başsağlığı Ve Dayanışma Ziyareti

Altınyıldız Eğitim Kurumları yönetici, Öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret ederek, İstanbul’da meydana gelen hain terör saldrısında şehit düşen polislerimiz için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar dilediler.
Altınyıldız Eğitim Kurumları yönetici, Öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret ederek, İstanbul’da meydana gelen hain terör saldrısında şehit düşen polislerimiz için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar dilediler.   Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay’ a çiçek ve Altınyıldız Anasınıfı öğrencileri ile polisimizin fotoğrafını sunan Altınyıldızlıların duygularını, 11. sınıf öğrencisi Oğuz Korkmaz dile getirdi.   Altınyıldız Koleji 11.Sınıf Öğrencisi Oğuz Korkmaz Emniyet Müdürlüğümüzde Polislerimize Hitaben Bir Konuşma Yaptı.   İşte o Konuşma ;   "Bizler şehitlerimize dualarımızın yanında,siz emniyet güçlerimize taziyelerimizi sunmak için buradayız.Teröre,teröristlere ve bunlara destek verenlere lanet olsun. Bunların kökünün bir an önce kurutulması gerekiyor.Şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Siz polislerimizin ve güvenlik kuvvetlerimizin daima yanındayız.Hepimiz birer polis ve birer asker olarak vatanımız için şehadet şerbeti içmeye hazırız. Allah polis abilerimize güç kuvvet versin.Sözlerime bir şiirler son veriyorum." Cümle alem bir olsa;bükemez bileğini Fırtınalar kopsa da; yıkamaz direğini Oklar saplana dursun;sağlam tut yüreğini Gözyaşlarıyla mühürle; ve uçur dileğini Kimsesizler kimsesi; o yapar gereğini Ya has kullar gönderir; ya rahmet meleğini Hak sillesi yiyenler; şaşırır felleğini Yeter ki sen yiğidim!     SAĞLAM TUT YÜREĞİNİ!     Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay ziyaretin kendilerine güç veridiğini, en kısa zamanda halkımızın desteği ile terörün kökünü kazımaya ant içtiklerini, PKK, DAEŞ, PYD, FETÖ gibi örgüteri ve emperyalistlerin tuzaklarını boşa çıkartacaklarını söyledi.     Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci, Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar, Müdür Yardımcıları Korhan Arslaner ve Aykut Değerlier, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Uğurlu ve Altınyıldızlı öğrencilerle tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.     Emniyet Müdürlüğü ek ve ana binaları ziyaretlerinde her polis memuruna karanfil takdim eden Altınyıldızlılar “Türk Milleti Yanınızda”, mesajı verdi.     Emniyet Müdürlüğü ana binada, Emniyet Müdür Yardımcıları Engin Gürbüz ve Bülent Kalın, Altınyıldız heyeti ile ilgilenerek ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler. Altınyıldız Eğitim Kurumları heyeti, emniyet mensuplarımıza daima yanlarında olacaklarını belirtilerek, Türk Milletine başsağlığı diler.  
Altınyıldız Eğitim Kurumları yönetici, Öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret ederek, İstanbul’da meydana gelen hain terör saldrısında şehit düşen polislerimiz için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar dilediler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları yönetici, Öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı ziyaret ederek, İstanbul’da meydana gelen hain terör saldrısında şehit düşen polislerimiz için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar dilediler.

 

Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay’ a çiçek ve Altınyıldız Anasınıfı öğrencileri ile polisimizin fotoğrafını sunan Altınyıldızlıların duygularını, 11. sınıf öğrencisi Oğuz Korkmaz dile getirdi.

 

Altınyıldız Koleji 11.Sınıf Öğrencisi Oğuz Korkmaz Emniyet Müdürlüğümüzde Polislerimize Hitaben Bir Konuşma Yaptı.

 

İşte o Konuşma ;

 

"Bizler şehitlerimize dualarımızın yanında,siz emniyet güçlerimize taziyelerimizi sunmak için buradayız.Teröre,teröristlere ve bunlara destek verenlere lanet olsun.

Bunların kökünün bir an önce kurutulması gerekiyor.Şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.Siz polislerimizin ve güvenlik kuvvetlerimizin daima yanındayız.Hepimiz birer polis ve birer asker olarak vatanımız için şehadet şerbeti içmeye hazırız.

Allah polis abilerimize güç kuvvet versin.Sözlerime bir şiirler son veriyorum."

Cümle alem bir olsa;bükemez bileğini

Fırtınalar kopsa da; yıkamaz direğini

Oklar saplana dursun;sağlam tut yüreğini

Gözyaşlarıyla mühürle; ve uçur dileğini

Kimsesizler kimsesi; o yapar gereğini

Ya has kullar gönderir; ya rahmet meleğini

Hak sillesi yiyenler; şaşırır felleğini

Yeter ki sen yiğidim!

 

 

SAĞLAM TUT YÜREĞİNİ!

 

 

Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay ziyaretin kendilerine güç veridiğini, en kısa zamanda halkımızın desteği ile terörün kökünü kazımaya ant içtiklerini, PKK, DAEŞ, PYD, FETÖ gibi örgüteri ve emperyalistlerin tuzaklarını boşa çıkartacaklarını söyledi.

 

 

Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci, Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar, Müdür Yardımcıları Korhan Arslaner ve Aykut Değerlier, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Uğurlu ve Altınyıldızlı öğrencilerle tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Emniyet Müdürlüğü ek ve ana binaları ziyaretlerinde her polis memuruna karanfil takdim eden Altınyıldızlılar “Türk Milleti Yanınızda”, mesajı verdi.

 

 

Emniyet Müdürlüğü ana binada, Emniyet Müdür Yardımcıları Engin Gürbüz ve Bülent Kalın, Altınyıldız heyeti ile ilgilenerek ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler. Altınyıldız Eğitim Kurumları heyeti, emniyet mensuplarımıza daima yanlarında olacaklarını belirtilerek, Türk Milletine başsağlığı diler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.