Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Eğitim Kurumlarından YGS’de Başarı Mesajı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2016 - 16:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Eğitim Kurumlarından YGS’de Başarı Mesajı

  13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili bir açıklama yapan Altınyıldız Eğitim Kurumları sınava katılacak tüm öğrencilere başarılar diledi. Eğitim hayatında öğrencilerin en önemli dönüm noktalarından biri olan YGS’de gençlerimizin sınavın stres ve gerilimine kapılmadan başarılı olabileceklerini belirten Altınyıldız Koleji Yönetimi, azim ve çabayla yıllardır sınava hazırlanan öğrencilerin eğitimlerine mutlu olabilecekleri bir üniversitede devam etmelerinin en büyük temennimiz olduğunu belirtti. Sevgili öğrencilerimiz yıllardır elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için sınavlara hazırlandınız. Başarının kendi ellerinizde olduğuna inanarak, kendinize güvenerek sınava girin. Sınav esnasında ne kadar az stresli olursanız bilgi birikiminizi daha rahat kullanırsınız. Sınavın sonucu ne olursa olsu anne, baba ve öğretmenlerinizin yanınızda olduğunu asla unutmayın. YGS sonucunuz tabiî ki önemli ancak olabilecek eksiklikleri LYS’de rahatlıkla kapatıp ideallerinize ulaşabilirsiniz. Sınava katılacak tüm öğrencilere zihin açıklığı ve başarılar diliyoruz. Onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Mezun verdiği 14 yılda 80’i Tıp Fakültesi olmak üzere 869 öğrencisine üniversite kazandıran Altınyıldız Kolejinin ve tüm eğitim kurumlarının başarılarının devamını dileriz.
 

13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili bir açıklama yapan Altınyıldız Eğitim Kurumları sınava katılacak tüm öğrencilere başarılar diledi.

Eğitim hayatında öğrencilerin en önemli dönüm noktalarından biri olan YGS’de gençlerimizin sınavın stres ve gerilimine kapılmadan başarılı olabileceklerini belirten Altınyıldız Koleji Yönetimi, azim ve çabayla yıllardır sınava hazırlanan öğrencilerin eğitimlerine mutlu olabilecekleri bir üniversitede devam etmelerinin en büyük temennimiz olduğunu belirtti.

Sevgili öğrencilerimiz yıllardır elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için sınavlara hazırlandınız. Başarının kendi ellerinizde olduğuna inanarak, kendinize güvenerek sınava girin. Sınav esnasında ne kadar az stresli olursanız bilgi birikiminizi daha rahat kullanırsınız.

Sınavın sonucu ne olursa olsu anne, baba ve öğretmenlerinizin yanınızda olduğunu asla unutmayın.

YGS sonucunuz tabiî ki önemli ancak olabilecek eksiklikleri LYS’de rahatlıkla kapatıp ideallerinize ulaşabilirsiniz.

Sınava katılacak tüm öğrencilere zihin açıklığı ve başarılar diliyoruz. Onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Mezun verdiği 14 yılda 80’i Tıp Fakültesi olmak üzere 869 öğrencisine üniversite kazandıran Altınyıldız Kolejinin ve tüm eğitim kurumlarının başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.