Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Fen Lisesi Kontenjanı Artırıldı

EĞİTİM 09.09.2017 - 12:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Fen Lisesi Kontenjanı Artırıldı

Türkiye’nin en başarılı liselerinden Özel Altınyıldız Liselerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni kontenjan artırımı yapıldı.
Türkiye’nin en başarılı liselerinden Özel Altınyıldız Liselerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni kontenjan artırımı yapıldı. Özel Altınyıldız Fen Liseleri kontenjanı 504’e yükseldi.   Özel Altınyıldız Koleji okul idaresi tarafından artırılan kontenjan ile ilgili şu açıklamalara yer verildi;   “Bu kontenjan ile Türkiye’nin en büyük Fen Liselerinden biri olana Altınyıldız Fen Lisesi başarılarıyla büyümenin onurunu yaşıyor. YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine öğrencilerini yerleştiren Kolej, öğrenci kayıtlarında büyük ilgi görüyor. 2017-2018 Öğretim yılında Fen Lisesi 9.sınıflarında 5 şubede 120 öğrenci öğrenim görecek. Altınyıldız Liseleri bünyesinde bulunan, Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf kayıtları da hızla devam etmektedir. Nevşehir’in ve bölgemizin eğitimde yüz akı olan, Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji’nin başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”
Türkiye’nin en başarılı liselerinden Özel Altınyıldız Liselerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni kontenjan artırımı yapıldı.

Türkiye’nin en başarılı liselerinden Özel Altınyıldız Liselerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni kontenjan artırımı yapıldı. Özel Altınyıldız Fen Liseleri kontenjanı 504’e yükseldi.

 

Özel Altınyıldız Koleji okul idaresi tarafından artırılan kontenjan ile ilgili şu açıklamalara yer verildi;

 

“Bu kontenjan ile Türkiye’nin en büyük Fen Liselerinden biri olana Altınyıldız Fen Lisesi başarılarıyla büyümenin onurunu yaşıyor. YGS ve LYS’de Nevşehir birinciliklerini kazanarak, Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine öğrencilerini yerleştiren Kolej, öğrenci kayıtlarında büyük ilgi görüyor. 2017-2018 Öğretim yılında Fen Lisesi 9.sınıflarında 5 şubede 120 öğrenci öğrenim görecek. Altınyıldız Liseleri bünyesinde bulunan, Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf kayıtları da hızla devam etmektedir.

Nevşehir’in ve bölgemizin eğitimde yüz akı olan, Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji’nin başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.