Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji 15 Yılda 981 Öğrenciyi Üniversiteli Yaptı

EĞİTİM 10.08.2016 - 17:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji 15 Yılda 981 Öğrenciyi Üniversiteli Yaptı

Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji 2016 YLS’de de büyük bir başarıya imza attı.
  Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji 2016 YLS’de de büyük bir başarıya imza attı. Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji bugün açıklanan üniversite yerleştirme sonuçlarına göre yine büyük bir başarıya imza attı. Altınyıldız Koleji yönetimi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde; “2016 LYS'de Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler. 2016 Üniversite Yerleştirme sonuçlarına göre Altınyıldız Koleji öğrencilerinden112 si daha Üniversiteli oldu. Mezun verdiğimiz 15 yılda 88’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 981 öğrencimizi Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Altınyıldız Koleji yıllardır TEOG ve Üniversite sınavlarında İl Birinciliklerini ve Türkiye derecelerini kazanarak Nevşehir’in gururu olmaktadır. 2016 YGS ve LYS’ de büyük başarı kazanan öğrencilerimizden Y-TS 1, Y-TS 2 Nevşehir 1.si ve Y-TM 3 Nevşehir 3.sü Selcen Taşkın olmuştur. Damla Takar Y-DİL 1, Y-DİL 2, Y-DİL 3 puan dallarında Nevşehir Birincisi olmuştur. Burcu Sağlamer Y-MF 1, Y-MF 4 alanlarında Nevşehir 3.lüğü ve 4.lüğü derecelerini kazanmıştır. ALTINYILDIZ KOLEJİ KAZANDIRIR 2016 LYS'DE 112 ALTINYILDIZLI DAHA ÜNİVERSİTELİ LYS NEVŞEHİR ŞAMPİYONU ÖĞRENCİLERİMİZ; 8 TIP, 5 DİŞ, 7 HUKUK, 3 FİZİK TEDAVİ REH. ,ECZACILIK, DİYETİSYENLİK, 50 MÜHENDİSLİK-MİMARLIK, 41 EĞİTİM, İŞLETME,İKTİSAT VE DİĞER FAKÜLTELER OLMAK ÜZERE TÜRKİYE'NİN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİNE YERLEŞMİŞLERDİR. ÖĞRENCİLERİMİZİ, VELİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLARIZ.”
Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji 2016 YLS’de de büyük bir başarıya imza attı.

 

Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji 2016 YLS’de de büyük bir başarıya imza attı.

Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji bugün açıklanan üniversite yerleştirme sonuçlarına göre yine büyük bir başarıya imza attı. Altınyıldız Koleji yönetimi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;

“2016 LYS'de Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.

2016 Üniversite Yerleştirme sonuçlarına göre Altınyıldız Koleji öğrencilerinden112 si daha Üniversiteli oldu.

Mezun verdiğimiz 15 yılda 88’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 981 öğrencimizi Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Altınyıldız Koleji yıllardır TEOG ve Üniversite sınavlarında İl Birinciliklerini ve Türkiye derecelerini kazanarak Nevşehir’in gururu olmaktadır.

2016 YGS ve LYS’ de büyük başarı kazanan öğrencilerimizden Y-TS 1, Y-TS 2 Nevşehir 1.si ve Y-TM 3 Nevşehir 3.sü Selcen Taşkın olmuştur.

Damla Takar Y-DİL 1, Y-DİL 2, Y-DİL 3 puan dallarında Nevşehir Birincisi olmuştur.

Burcu Sağlamer Y-MF 1, Y-MF 4 alanlarında Nevşehir 3.lüğü ve 4.lüğü derecelerini kazanmıştır.

ALTINYILDIZ KOLEJİ KAZANDIRIR

2016 LYS'DE 112 ALTINYILDIZLI DAHA ÜNİVERSİTELİ

LYS NEVŞEHİR ŞAMPİYONU ÖĞRENCİLERİMİZ; 8 TIP, 5 DİŞ, 7 HUKUK, 3 FİZİK TEDAVİ REH. ,ECZACILIK, DİYETİSYENLİK, 50 MÜHENDİSLİK-MİMARLIK, 41 EĞİTİM, İŞLETME,İKTİSAT VE DİĞER FAKÜLTELER OLMAK ÜZERE TÜRKİYE'NİN SEÇKİN ÜNİVERSİTELERİNE YERLEŞMİŞLERDİR. ÖĞRENCİLERİMİZİ, VELİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLARIZ.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.