MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji 3. Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına Rekor Başvuru

EĞİTİM 21.12.2016 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji 3. Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasına Rekor Başvuru

Altınyıldız Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 3.si düzenlenecek olan "8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması" na 39 Ortaokul ekibi müracaat etti.
  Altınyıldız Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 3.si düzenlenecek olan "8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması" na 39 Ortaokul ekibi müracaat etti. 39 okulun katılımı ile Özel Altınyıldız Koleji bir başarıya daha imza attı. Altınyıldız Koleji Müdürü Özkan Kılınç; Kitap okumanın özendirilmesi için başlattıkları bu etkinlikte, dikkatleri yazarlara ve kitaplara çekmek , kitap okumaya olan ilgiyi artırmak, öğrencilerin anlama ve kavrama seviyelerini yükseltmek olduğunu belirterek, yarışmaya büyük ilgi gösteren okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Alınan karar gereği Özel Altınyıldız Ortaokulu yarışmaya katılmayacaktır. Yarışmacı öğrenciler bu yıl 3 kitaptan seçilen soruları cevaplandıracak. Yalnız EFE, Gulyabani ve Don-Kişot kitapları yarışmacı okullara teslim edilmiştir. Her okulun 3’er kişilik öğrenci takımlarıyla katılacağı yarışmada; 1.Okul Ekibine : 3'er öğrenci 1'er Küçük Altın - Kitap 2.Okul Ekibine : 3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap 3.Okul Ekibine : 3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap Yarışmaya katılan tüm okullara plaket, katılım belgesi ve tüm öğrencilere kitap armağan edilecek. Yarışma 22.12.2016 Perşembe (Yarın) Saat 10.00'da Altınyıldız Koleji Lise Konferans Salonunda yapılacak.
Altınyıldız Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 3.si düzenlenecek olan "8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması" na 39 Ortaokul ekibi müracaat etti.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 3.si düzenlenecek olan "8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması" na 39 Ortaokul ekibi müracaat etti.

39 okulun katılımı ile Özel Altınyıldız Koleji bir başarıya daha imza attı.

Altınyıldız Koleji Müdürü Özkan Kılınç; Kitap okumanın özendirilmesi için başlattıkları bu etkinlikte, dikkatleri yazarlara ve kitaplara çekmek , kitap okumaya olan ilgiyi artırmak, öğrencilerin anlama ve kavrama seviyelerini yükseltmek olduğunu belirterek, yarışmaya büyük ilgi gösteren okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Alınan karar gereği Özel Altınyıldız Ortaokulu yarışmaya katılmayacaktır.

Yarışmacı öğrenciler bu yıl 3 kitaptan seçilen soruları cevaplandıracak.

Yalnız EFE, Gulyabani ve Don-Kişot kitapları yarışmacı okullara teslim edilmiştir.

Her okulun 3’er kişilik öğrenci takımlarıyla katılacağı yarışmada;

1.Okul Ekibine : 3'er öğrenci 1'er Küçük Altın - Kitap

2.Okul Ekibine : 3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

3.Okul Ekibine : 3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap

Yarışmaya katılan tüm okullara plaket, katılım belgesi ve tüm öğrencilere kitap armağan edilecek.

Yarışma 22.12.2016 Perşembe (Yarın) Saat 10.00'da Altınyıldız Koleji Lise Konferans Salonunda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.