Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji Fen Lisesi Taban Puanını Açıkladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2015 - 17:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Fen Lisesi Taban Puanını Açıkladı

Dün açıklanan TEOG sonuçları sonrasında gözler tercihlere çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dün açıklanan TEOG sonuçları sonrasında Altınyıldız Koleji Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kontenjanlarını açıkladı. Altınyıldız Fen Lisesi 497 puan ve üzeri alan 4 öğrenciyi tam burs veriyor. Altınyıldız Fen Lisesi’ni tercih etmek isteyen öğrencilerin TEOG sınavından en az 400 puan alma şartı aranırken Altınyıldız Fen Lisesi’nin kontenjan sayısının 96 olduğu bildirildi. Alntıyıldız Anadolu Lisesi’nin kontenjan sayısı 96 olarak açıklanırken Altınyıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin kontenjan sayısı ise 76 olarak açıklandı.   

Dün açıklanan TEOG sonuçları sonrasında gözler tercihlere çevrildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dün açıklanan TEOG sonuçları sonrasında Altınyıldız Koleji Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kontenjanlarını açıkladı.

Altınyıldız Fen Lisesi 497 puan ve üzeri alan 4 öğrenciyi tam burs veriyor.

Altınyıldız Fen Lisesi’ni tercih etmek isteyen öğrencilerin TEOG sınavından en az 400 puan alma şartı aranırken Altınyıldız Fen Lisesi’nin kontenjan sayısının 96 olduğu bildirildi.

Alntıyıldız Anadolu Lisesi’nin kontenjan sayısı 96 olarak açıklanırken Altınyıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin kontenjan sayısı ise 76 olarak açıklandı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.