MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji Gazeteciler Gününü Kutladı

EĞİTİM 10.01.2017 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Gazeteciler Gününü Kutladı

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak, ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarız.
  Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak, ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarız. Halkımızın doğru bilgiye ulaşabilmesi için canla başla çalışan tüm basın emekçilerinin gününü kutluyoruz. Ana görevleri arasında toplumu bilgilendirme hakkı ve vatandaşın doğru haber alma hakkı bulunan gazetecilik mesleğini icra eden, tüm gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kutlu olsun. Gazetecilik, günümüzün en dinamik, en zor ve en onurlu meslekleri arasında yer almaktadır. Halkın gözü, kulağı ve sesi olan gazeteciler, geceli gündüzlü çalışarak, zorluklarla işlerini yaparken, toplumu bilgilendirmeye gayret etmektedirler. Gazetecilerimiz, üstlendikleri görevle toplum vicdanının gür sesi olma sorumluluğunu yerine getirmektedir. Basın, katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bir fedakârlık mesleği olan basın sektörünün çalışanları, gayretleri ve özverileri ile her türlü takdiri hak etmektedir. Ülkemizin en güçlü dönemlerinde milletimizin, devletimizin yanında olan basınımızın fedakar çalışanlarına görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. İlimiz basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, esenlik ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.
Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak, ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarız.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak, ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarız.

Halkımızın doğru bilgiye ulaşabilmesi için canla başla çalışan tüm basın emekçilerinin gününü kutluyoruz.

Ana görevleri arasında toplumu bilgilendirme hakkı ve vatandaşın doğru haber alma hakkı bulunan gazetecilik mesleğini icra eden, tüm gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kutlu olsun.

Gazetecilik, günümüzün en dinamik, en zor ve en onurlu meslekleri arasında yer almaktadır. Halkın gözü, kulağı ve sesi olan gazeteciler, geceli gündüzlü çalışarak, zorluklarla işlerini yaparken, toplumu bilgilendirmeye gayret etmektedirler.

Gazetecilerimiz, üstlendikleri görevle toplum vicdanının gür sesi olma sorumluluğunu yerine getirmektedir.

Basın, katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bir fedakârlık mesleği olan basın sektörünün çalışanları, gayretleri ve özverileri ile her türlü takdiri hak etmektedir.

Ülkemizin en güçlü dönemlerinde milletimizin, devletimizin yanında olan basınımızın fedakar çalışanlarına görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.

İlimiz basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, esenlik ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.