Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji Lise Atletizm Takımı Türkiye 2.Si Oldu

EĞİTİM 06.03.2017 - 14:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Lise Atletizm Takımı Türkiye 2.Si Oldu

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji yine büyük bir başarıya daha imza attı.
Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji yine büyük bir başarıya daha imza attı.Türkiye’nin en köklü ve en başarılı okulları arasında bulunan,TEOG ve Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.si olan Altınyıldız Eğitim Kurumları,atletizmde Nevşehir’e yeni dereceler kazandırdı.   Okul Sporları Atletizm Kros Takım Yarışmaları Türkiye Finali 05.03.2017 Pazar günü Malatya’da yapıldı.   Altınyıldız Koleji Atletleri, 5000 metre liseler arası kros yarışmalarında takım halinde Türkiye 2.si, bireyselde Murat Yalçınkaya Türkiye 2.si oldu.   AltınyıldızKoleji Şampiyon takımı; Ömer Şen,Murat Yalçınkaya,Anıl Kalaycı ve Erdem Öz’den oluşmuştur.   Malatya’da Liseler arası Türkiye derecesi kazanan Altınyıldızlı Şampiyonlar,yeni hedeflerinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarını kazanmak olduğunu ifade ettiler.   Şampiyonlarımıza, ailelerine, yetişmelerinde büyük emekleri olan,Malatya’daki Türkiye Finallerinde öğrencilerimizin yanında olan Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye,Milli Takım Antrenörü Resul Köstekçi ’ye teşekkür ediyoruz.     Şampiyonlarımıza desteklerini esirgemeyen Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan Kılınç’a, Yöneticilerimize, öğretmenlerimize,Milli Takım antrenörleri İsa Demir ve Mücahit Mutlu ‘ya, Beden Eğitimi öğretmenlerimize,ailelerine teşekkür ediyoruz..  
Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji yine büyük bir başarıya daha imza attı.

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji yine büyük bir başarıya daha imza attı.Türkiye’nin en köklü ve en başarılı okulları arasında bulunan,TEOG ve Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.si olan Altınyıldız Eğitim Kurumları,atletizmde Nevşehir’e yeni dereceler kazandırdı.

 

Okul Sporları Atletizm Kros Takım Yarışmaları Türkiye Finali 05.03.2017 Pazar günü Malatya’da yapıldı.

 

Altınyıldız Koleji Atletleri, 5000 metre liseler arası kros yarışmalarında takım halinde Türkiye 2.si, bireyselde Murat Yalçınkaya Türkiye 2.si oldu.

 

AltınyıldızKoleji Şampiyon takımı; Ömer Şen,Murat Yalçınkaya,Anıl Kalaycı ve Erdem Öz’den oluşmuştur.

 

Malatya’da Liseler arası Türkiye derecesi kazanan Altınyıldızlı Şampiyonlar,yeni hedeflerinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarını kazanmak olduğunu ifade ettiler.

 

Şampiyonlarımıza, ailelerine, yetişmelerinde büyük emekleri olan,Malatya’daki Türkiye Finallerinde öğrencilerimizin yanında olan Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye,Milli Takım Antrenörü Resul Köstekçi ’ye teşekkür ediyoruz.

 

 

Şampiyonlarımıza desteklerini esirgemeyen Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan Kılınç’a, Yöneticilerimize, öğretmenlerimize,Milli Takım antrenörleri İsa Demir ve Mücahit Mutlu ‘ya, Beden Eğitimi öğretmenlerimize,ailelerine teşekkür ediyoruz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.