Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji LYS Derecesi Elde Eden Öğrencileri Ödüllendirdi

EĞİTİM 02.08.2016 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji LYS Derecesi Elde Eden Öğrencileri Ödüllendirdi

2016 LYS Nevşehir Şampiyonlarından Damla Takar, Altınyıldız Koleji Yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.
  Özel Altınyıldız Koleji okul yönetimi tarafından LYS'de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Okul idarsi tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;   "2016 LYS Nevşehir Şampiyonlarından Damla Takar, Altınyıldız Koleji Yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.   Genel Müdür Serhat İğdeci; “Nevşehir 1.si Damla Takar’ın nezdinde tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, yöneticilerimizi ve kurucularımızı kutluyoruz.” dedi.   2016 YGS ve LYS’ de büyük başarı kazanan öğrencilerimizden Y-TS 1, Y-TS 2 Nevşehir 1.si ve Y-TM 3 Nevşehir 3.sü Selcen Taşkın olmuştur.   Damla Takar Y-DİL 1, Y-DİL 2, Y-DİL 3 puan dallarında Nevşehir Birincisi olmuştur.   Burcu Sağlamer Y-MF 1, Y-MF 4 alanlarında Nevşehir 3.lüğü ve 4.lüğü derecelerini kazanmıştır.   20.07.2016 tarihinde düzenlenen ödül töreninde Şampiyon Altınyıldızlılar ödüllendirilmişti. O tarihte il dışında bulunan DİL LYS birincimiz Damal Takar’ın da ödüllendirilmesiyle 3 birincilik kazanan öğrencilerimizin tamamının ödülleri verilmiş oldu.   Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri;2016 LYS puanlarına göre 16'sı Devlet TIP Fakülteleri olmak üzere çok sayıda Mühendislik, Mimarlık, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk, Sağlık Bilimleri ve diğer fakülteleri kazanabilecek puanlar almışlardır.   14 Yılda 869 öğrencisini Üniversiteli yapan;   80'i TIP Fakültesi,22 Sağlık Bilimleri olmak üzere 13 Diş,5 Eczacılık, 73 Hukuk -Kamu-Uluslararası İlişkiler,259 İşletme-İktisat ve Diğer,313 Mimarlık-Mühendislik kazandıran Nevşehir'in en büyük ve en başarılı özel öğretim kurumu olan Altınyıldız'ın başarılarının devamını dileriz."
2016 LYS Nevşehir Şampiyonlarından Damla Takar, Altınyıldız Koleji Yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.

 

Özel Altınyıldız Koleji okul yönetimi tarafından LYS'de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Okul idarsi tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;

 

"2016 LYS Nevşehir Şampiyonlarından Damla Takar, Altınyıldız Koleji Yönetimi tarafından altınla ödüllendirildi.

 

Genel Müdür Serhat İğdeci; “Nevşehir 1.si Damla Takar’ın nezdinde tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, yöneticilerimizi ve kurucularımızı kutluyoruz.” dedi.

 

2016 YGS ve LYS’ de büyük başarı kazanan öğrencilerimizden Y-TS 1, Y-TS 2 Nevşehir 1.si ve Y-TM 3 Nevşehir 3.sü Selcen Taşkın olmuştur.

 

Damla Takar Y-DİL 1, Y-DİL 2, Y-DİL 3 puan dallarında Nevşehir Birincisi olmuştur.

 

Burcu Sağlamer Y-MF 1, Y-MF 4 alanlarında Nevşehir 3.lüğü ve 4.lüğü derecelerini kazanmıştır.

 

20.07.2016 tarihinde düzenlenen ödül töreninde Şampiyon Altınyıldızlılar ödüllendirilmişti. O tarihte il dışında bulunan DİL LYS birincimiz Damal Takar’ın da ödüllendirilmesiyle 3 birincilik kazanan öğrencilerimizin tamamının ödülleri verilmiş oldu.

 

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri;2016 LYS puanlarına göre 16'sı Devlet TIP Fakülteleri olmak üzere çok sayıda Mühendislik, Mimarlık, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk, Sağlık Bilimleri ve diğer fakülteleri kazanabilecek puanlar almışlardır.

 

14 Yılda 869 öğrencisini Üniversiteli yapan;

 

80'i TIP Fakültesi,22 Sağlık Bilimleri olmak üzere 13 Diş,5 Eczacılık, 73 Hukuk -Kamu-Uluslararası İlişkiler,259 İşletme-İktisat ve Diğer,313 Mimarlık-Mühendislik kazandıran Nevşehir'in en büyük ve en başarılı özel öğretim kurumu olan Altınyıldız'ın başarılarının devamını dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.