Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji'nde İlk Hafta Heyecanı Yaşandı

EĞİTİM 24.08.2017 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji'nde İlk Hafta Heyecanı Yaşandı

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2017-2018 Eğitim –Öğretim yılı ortaokul 5,6. ve 7.sınıfları için hazırlık kursları 21 Ağustos Pazartesi günü başladı.
  Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2017-2018 Eğitim –Öğretim yılı  ortaokul 5,6. ve 7.sınıfları için  hazırlık kursları  21 Ağustos Pazartesi günü başladı. Yapılan hazırlık ve uyum kurslarında öğrencilerin yeni öğretim yılına bir an önce hazırlanmaları, derslere ve  her yıl karılarak tekrar oluşturulan sınıflarına yeni arkadaşlarına uyum sağlamalarını hedeflenen bu kurslar da öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına tam olarak hazır hale geliyor.  Öğrencilerin yaz tatili sürecinde alışkın oldukları ev ortamından ayrılarak ders ortamına tekrar ısıtmak okul hazırlıklarına daha çok destek vermek adına düzenlediğimiz  kurslarda öğrenciler kendileri için hazırlanmış olan yaz tatili çalışma programlarının ardından öğretmenler ile çalışmalarına ara vermeden devam etmenin ve tekrar okullarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar.
Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2017-2018 Eğitim –Öğretim yılı ortaokul 5,6. ve 7.sınıfları için hazırlık kursları 21 Ağustos Pazartesi günü başladı.

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2017-2018 Eğitim –Öğretim yılı  ortaokul 5,6. ve 7.sınıfları için  hazırlık kursları  21 Ağustos Pazartesi günü başladı.

Yapılan hazırlık ve uyum kurslarında öğrencilerin yeni öğretim yılına bir an önce hazırlanmaları, derslere ve  her yıl karılarak tekrar oluşturulan sınıflarına yeni arkadaşlarına uyum sağlamalarını hedeflenen bu kurslar da öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına tam olarak hazır hale geliyor.  Öğrencilerin yaz tatili sürecinde alışkın oldukları ev ortamından ayrılarak ders ortamına tekrar ısıtmak okul hazırlıklarına daha çok destek vermek adına düzenlediğimiz  kurslarda öğrenciler kendileri için hazırlanmış olan yaz tatili çalışma programlarının ardından öğretmenler ile çalışmalarına ara vermeden devam etmenin ve tekrar okullarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.